Transparent
Inloggen
Sluiten

Meespelen Traoré FK Vojvodina onzeker

19 juli 2024 11:13 - Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Meespelen Traoré FK Vojvodina onzeker; image source: Pro Shots

Het is nog uiterst onzeker of Bertrand Traoré van de partij kan zijn in de wedstrijden tegen FK Vojvodina. Volgens hoofdtrainer Francesco Farioli moeten er nog enkele administratieve zaken worden afgehandeld.

Afgelopen maandag maakte Ajax de terugkeer van Traoré bekend. De 28-jarige aanvaller is gehaald ter versterking van de aanval, maar de kans lijkt klein dat hij in de voorrondes van de UEFA Europa League al van toegevoegde waarde kan zijn. "Ik denk dat het een lastig verhaal wordt. We moeten nog wat zaken aan papierwerk oplossen. We proberen het, maar het is nog niet geregeld. En de tijd wordt alsmaar krapper natuurlijk", aldus Francesco Farioli in gesprek met Ziggo Sport gisteravond.

Ajax heeft tot en met maandag de tijd om spelers in te schrijven voor het tweeluik met de Serviërs en is dus aan het racen tegen de klok. Die inschrijving is echter niet de enige reden waarom Traoré misschien niet kan spelen donderdag: "Doordat het papierwerk nog niet rond is, heeft hij ook nog niet met het elftal getraind. We zullen zijn conditie af moeten wachten en kijken hoe hij zich aanpast. We willen hem alleen onder goede conditionele voorwaarden het veld laten betreden."




Discussieer mee op de forums


Tags

traore vojvodina farioli francesco papierwerk aanpast administratieve bertrand betreden conditie conditionele inschrijving krapper racen serviers uefa ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen