Transparent
Inloggen
Sluiten

Gaaei: "Voel me steeds sterker"

19 juli 2024 10:57 - Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Gaaei: "Voel me steeds sterker"; image source: Pro Shots

Ook Anton Gaaei meldde zich na afloop van het met 2-1 gewonnen oefenduel tegen Al-Wasl voor de camera's van Ziggo Sport om in gesprek te gaan met analyticus Theo Janssen. De Deense verdediger voelt zich na een heel moeilijk eerste seizoen steeds beter op zijn plek in Amsterdam. De nieuw ingeslagen weg met Francesco Farioli als nieuwe trainer geeft de verdediger veel meer energie.

Het is een bekend verhaal. De Deen kwam vorige zomer als aanwinst van Sven Mislintat naar Ajax vanaf de Deense laagvlieger Viborg FF en kende een zeer moeizaam eerste jaar. Nu in de voorbereiding laat de verdediger zich in positieve zin zien. Tegen Al-Wasl leverde de Deense verdediger zijn tweede assist van deze voorbereiding. "Persoonlijk heb ik nu meer energie. Ik had enkele moeilijke momenten maar ben er goed van teruggekomen. Iedereen verdient tijd om zich te settelen en vertrouwen te krijgen. Ik had een heel goed seizoen in Denemarken maar ging vervolgens naar een van de grootste clubs in Nederland. Gelukkig voel ik me inmiddels wel goed, ook privé."

Nadat hij vorig seizoen heftig bekritiseerd werd, heeft hij alle Instagram-posts die ook maar iets met Ajax te maken hadden offline gehaald. "Dat was denk ik een goed teken voor de fans en de media om te laten zien dat ik ook maar een normaal persoon ben, net als iedereen. Het was moeilijk mentaal, maar ik speel nu steeds meer met zelfvertrouwen. Dat gaat enkel groeien met de tijd."




Discussieer mee op de forums


Tags

gaaei wasl anton denemarken farioli francesco ingeslagen janssen laagvlieger mislintat nederland offline posts settelen viborg ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Lekker Gaaei houden enmRench laten vertrekken. Gaaei is veel gretiger en heeft meer inzet dan Rench. Ook zijn voorzetten worden en zijn al beter dan die van Rench.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.201 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen