Transparent
Inloggen
Sluiten

Julian Rijkhoff: "Voelt niet als concurrentie"

19 juli 2024 10:49
Foto: Pro Shots

Julian Rijkhoff: "Voelt niet als concurrentie"; image source: Pro Shots

Julian Rijkhoff verscheen direct na afloop van het met 2-1 gewonnen oefenduel tegen Al-Wasl voor de camera's van Ziggo Sport om in gesprek te gaan met Theo Janssen. De aanvaller maakte met de 2-0 zijn eerste doelpunt in het shirt van Ajax.

Julian Rijkhoff keerde op de slotdag van de winterse transferwindow terug naar Ajax, maar wachtte nog altijd op zijn eerste goal. Die kwam donderdagavond dan eindelijk in Tiel. "Heel fijn, het was wel een opluchting. Ik hoop dat er nu meer gaan volgen. Ik denk wel dat ik al met al een positieve indruk heb achtergelaten."

Julian Rijkhoff moet dit seizoen opnieuw de concurrentiestrijd aangaan met Brian Brobbey en Chuba Akpom. Zelf ziet de aanvaller dat anders: "Het voelt niet als concurrentiestrijd. Ik probeer juist van hen te leren en ik denk dat zij ook gewoon voorbeelden voor mij zijn. Akpom is al wat ouder, ik praat best veel met hem over hoe ik in bepaalde situaties kan en moet handelen. Ik probeer me gewoon te laten zien."




Discussieer mee op de forums


Tags

julian rijkhoff akpom brobbey chuba janssen slotdag tiel transferwindow wachtte wasl winterse ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen