Transparent
Inloggen
Sluiten

"Bergwijn en Brobbey eind deze maand terug"

13 juli 2024 19:55 - Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

"Bergwijn en Brobbey eind deze maand terug"; image source: Pro Shots

Voorafgaand aan het oefenduel met Rangers FC heeft Francesco Farioli voor de camera's van Ziggo Sport een update gegeven over de verwachte terugkeer van internationals Brian Brobbey, Steven Bergwijn en de geblesseerde Steven Berghuis. Brobbey en Bergwijn missen sowieso het eerste Europese duel met FK Vojvodina.

Steven Berghuis lijkt op de weg terug en heeft ook minuten gemaakt tegen Rangers FC. Hoewel hij nog niet volledig hersteld is, heeft hij vandaag een half uur mee kunnen doen tegen Rangers FC. "Het is een goede kans voor hem om weer fit te worden. Steven doet het erg goed op de trainingen, we managen zijn fitheid op de best mogelijke manier. Hij wil het team graag helpen en is zeer gemotiveerd. Het is een fantastisch persoon als speler en ook als leider van dit team. We kijken ernaar uit om hem ook vaker te zien op het veld."

Over de twee Oranje-internationals was de Italiaan ook duidelijk: "Ze gaan een paar dagen op een verdiende vakantie. Aan het einde van de maand zijn ze terug. Ze missen de eerste wedstrijd in de play-offs. Het is jammer dat we midden in de zomer Europees moeten spelen. Verder wil ik het niet hebben over spelers die hier nog niet zijn," zo gaf hij duidelijk antwoord op de vraag naar mogelijke inkomende transfers.




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn brobbey rangers berghuis farioli fitheid francesco italiaan oranje vojvodina ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ben met name benieuwd naar de fitheid van Brobbey als hij terugkomt.
Hij behoorde sowieso niet tot de vriendjes van Koeman en dus ben ik benieuwd wat het EK met hem heeft gedaan.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.201 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen