Transparent
Inloggen
Sluiten

OSC Lille meldt zich voor Van Den Boomen

13 juli 2024 19:23 - VI
Foto: Pro Shots

OSC Lille meldt zich voor Van Den Boomen; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Lille zich in Amsterdam heeft gemeld om Branco van den Boomen over te nemen van Ajax. De Fransen hebben naar verluidt al een bod neergelegd voor de achtentwintigjarige middenvelder uit Veldhoven.

Ajax heeft een vraagprijs van ruim zes miljoen op het hoofd gezet van de middenvelder, die vorige zomer nog transfervrij naar Amsterdam kwam vanuit Toulouse. De clubs zijn momenteel nog in onderhandeling over de verkoopsom. Persoonlijk lijken club en speler er wel uit te komen.

Francesco Farioli heeft een voorkeur voor een Ajax-middenveld zonder Branco van den Boomen en heeft bij de clubleiding aangegeven dat hij niet of nauwelijks in zijn plannen voorkomt. Daarom lijkt Ajax open te staan voor en mee te willen werken aan een vertrek. Het contract van Van Den Boomen bij Ajax loopt nog door tot de zomer van 2027.

De middenvelder speelde vanmiddag nog wel mee in de oefenwedstrijd tegen het Schotse Rangers FC. De Veldhovenaar zorgde in dat duel voor de winnende 2-1. Het zou zomaar eens het laatste wapenfeit in Ajax-tenue kunnen zijn voor Van Den Boomen.

Meer op VI




Discussieer mee op de forums


Tags

boomen lille branco osc achtentwintigjarige farioli francesco rangers tenue toulouse veldhoven veldhovenaar verkoopsom wapenfeit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik vind hem van al onze huidige middenvelders het minste bij ons passen, dus dit is voor iedereen het beste.
+4/-0

2 maanden geleden
Zal wel 4 miljoen worden en wat bonussen.
Lille, meest troosteloze stad van Frankrijk.
+3/-0

2 maanden geleden
Op dit moment hebben we ongeveer 9 middenvelders voor 3 plekken. Dus er kunnen er wat mij betreft nog wel 2 gaan. Goeie zaak dit voor de financiën iig.
+3/-0

2 maanden geleden
Gewoon nog een jaartje aanhouden en dan maar weer zien
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen