Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint ook van Rangers

13 juli 2024 17:44
Foto: Pro Shots

Ajax wint ook van Rangers; image source: Pro Shots

Ajax heeft de oefenzege op Sint Truiden VV een passend vervolg gegeven door ook te winnen van het Schotse Rangers FC. Op Sportpark Mulderssingel in het Gelderse Wezep wist de ploeg van Francesco Farioli met 2-1 te winnen van de Schotse topclub. Ajax kwam na een klein half uur spelen op 1-0 via Gaston Avila. Vijf minuten later maakte Rangers via Tom Lawrence de gelijkmaker. Vijf minuten voor de rust besliste Branco van den Boomen met een vrije trap de rust- en eindstand op 2-1.

Ajax speelt donderdag nog tegen Al-Wasl Club uit Dubai om vrijdag de laatste oefenwedstrijd te spelen tegen het Griekse Olympiakos Piraeus. Zes dagen later wacht het eerste duel tegen FK Vojvodina in de kwalificatie voor de Europa League. De heenwedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena, een week later wacht in het Servische Novi Sad de return. Ajax zal in totaal drie voorrondes moeten overleven om in de groepsfase van de Europa League uit te komen. Mochten de Amsterdammers sneuvelen in een van de drie voorrondes, stroomt de ploeg van Farioli automatisch door naar de groepsfase van de UEFA Conference League.




Discussieer mee op de forums


Tags

rangers farioli arena avila boomen branco conference dubai francesco gelderse heenwedstrijd kwalificatie lawrence mulderssingel novi olympiakos piraeus sneuvelen tom truiden uefa vojvodina wasl wezep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Prima voor het zelfvertrouwen, vorige jaar verloren we zo beetje alles in de voorbereiding dacht ik.
Taylor viel mij positief op.
+5/-0

2 maanden geleden
Waar is van Axel Dongen?
+1/-0

2 maanden geleden
Al is het maar een oefenpotje, het geeft vertrouwen. Ik hoop dat de trainer de ploeg heel snel naar zijn hand zet.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.201 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen