Transparent
Inloggen
Sluiten

Broers de Koning verlaten Ajax voor Feyenoord

11 juli 2024 12:04 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Broers de Koning verlaten Ajax voor Feyenoord; image source: Pro Shots

Broertjes Nick(17) en Tim(15) de Koning stappen over van de jeugd van Ajax naar de jeugd van Feyenoord. Dat heeft Feyenoord vanochtend bevestigd via haar officiële online kanalen.



Het tweetal verlaat Ajax en reageert op hun transfer naar Rotterdam: "Ik kijk er naar uit om bij Feyenoord de volgende stappen te gaan zetten als voetballer. Het is voor ons allebei een nieuwe club, een nieuwe omgeving, maar ik heb er heel veel zin en vertrouwen in", aldus Nick de Koning aan, die bij Feyenoord Onder-19 aansluit deze voorbereiding.

Ook broertje Tim is blij met de overstap naar Feyenoord: "Feyenoord heeft ons uitgebreid laten zien wat voor plannen ze met ons hebben op sportief gebied. Dat voelde meteen goed en dus wilden we graag deze stap zetten. We zijn nog jong, kunnen nog veel leren, dus is het aan ons allebei om hard te werken en te laten zien wat we waard zijn."

Beide spelers zijn middenvelder en tekenen een driejarig contract bij Feyenoord. De broers uit Nieuwkoop speelde al sinds 2017 in de jeugdopleiding van Ajax. Destijds nam Ajax de broers over uit de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, waarbij ze nu dus weer de omgekeerde weg bewandelen naar de grotere broer van de Spangenaren.

Meer op Feyenoord




Tags

feyenoord broers tim bewandelen broertjes jong nieuwkoop spangenaren sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Soms haal je er een paar en soms raak je er een paar kwijt. Zo gaat dat nou eenmaal. Eigenlijk wel goed dat dit gebeurt. Kunnen ze straks niet janken als Ajax alles weer op orde heeft en met meer centjes in staat is talenten bij Feyenoord weg te kapen. Geen rekening meer houden en gewoon doen.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Zo is het! En gewoon weer doorgaan.
+1/-0

2 maanden geleden
Als je niet graag voor Ajax wil spelen, de mazzel.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik snap mensen niet. Hoe vaak voetballers overstappen naar de rivaal met een grijns op hun gezicht.
+2/-0

2 maanden geleden
We kunnen proberen goed te praten wat we willen maar deze tendens was een paar jaar geleden vrijwel ondenkbaar. De schade is op alle fronten voelbaar en zichtbaar.
+1/-0

2 maanden geleden
Zolang de toptalenten maar bij ons blijven en daar heb ik wel vertrouwen in.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik zie in Tim toch aardig wat potentie. Van z'n broer vind ik het niet zo'n probleem dat 'ie vertrekt, maar bij hem baal ik toch wel een beetje. Helemaal omdat 't Feyenoord betreft.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.201 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom axel backup banel berghuis brobbey dongen elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato hlynsson jim kalokoh kiki kroes line linksbuiten sevic sulemana superajaxfan sutalo taylor traore weghorst wolff workshoppen