Transparent
Inloggen
Sluiten

John Heitinga op weg naar Liverpool

8 juli 2024 18:07 - de Telegraaf
Foto: Pro Shots

John Heitinga op weg naar Liverpool; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt zojuist dat voormalig Ajacied John Heitinga op weg lijkt naar Liverpool. Arne Slot zou hem benaderd hebben als rechterhand bij de Engelse topclub. Het ligt in de lijn der verwachting dat beide partijen er snel uitkomen. Daarmee lonkt voor Heitinga een terugkeer naar de stad waar hij vijf jaar speelde voor Liverpools aartsrivaal Everton.

Nadat hij als trainer verschillende jeugdelftallen van Ajax onder zijn hoede had, werd hij als interim aangesteld na het ontslag van Alfred Schreuder. Lange tijd was onduidelijk of hij ook onder toenmalig technisch directeur Sven Mislintat aan zou blijven als hoofdtrainer. Uiteindelijk besloot de Duitser voor Maurice Steijn te gaan als opvolger van het Ajax-icoon.

Heitinga was overigens snel weer onder de pannen, het afgelopen seizoen werkte hij als assistent-trainer bij West Ham United. Nadat hoofdtrainer David Moyes zijn vertrek aankondigde, besloot Heitinga ook te vertrekken bij de Londense club. Mede daardoor is een overgang naar Liverpool nu in de maak.
Tags

heitinga liverpool aankondigde aartsrivaal alfred arne everton ham hoede liverpools londense lonkt maurice mislintat moyes pannen schreuder slot steijn telegraaf west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Leuk voor hem, is toch behoorlijk afgedankt nadat hij tegen zijn zin in zijn nek voor de club had uitgestoken.
V d Sar stond er bij en keek er naar.

Nou kom er naar in met de veel succes Johny. 🤣🤣🤣🤣
+5/-4

3 weken geleden
Gun het hem van harte.
Schofterig omgegaan met deze club man.
+5/-0

3 weken geleden
John, veel succes gewenst en het is je van harte gegund.
+5/-1

3 weken geleden (gewijzigd)
Bij Ajax voor de leeuwen gegooid en afgedankt. Dat heeft Heitinga niet verdiend. Ajax had toentertijd moeten kiezen voor de meer ervaren Reiziger als interim met misschien Heitinga als assistent. Men koos toen voor Heitinga om de achterban rustig te houden, want zo'n beetje iedereen wist dat Heitinga er nog niet klaar voor was.

Waar ex-topspelers als Van der Vaart en Sneijder lui op tv commentaar geven op alles en iedereen, werkt Heitinga aan zijn trainerscarrière. Hopelijk wordt het een succesvolle.
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal