Transparent
Inloggen
Sluiten

Girona creëert Ajax-enclave

6 juli 2024 18:57
Foto: Pro Shots

Girona creëert Ajax-enclave; image source: Pro Shots

Naast Daley Blind en Gabriel Misehouy heeft Girona de volgende oud-Ajacied binnen. Ook Donny van de Beek gaat een contract tekenen bij de Spaanse verrassing van het afgelopen seizoen. De middenvelder mocht vertrekken bij Manchester United, waar hij al tijden overbodig was. Het enige wat de transfer nog in de weg staat is een medische keuring en enkele handtekeningen. Er ligt in Girona een contract van vier jaar klaar voor de voormalig Ajacied, die het afgelopen seizoen al werd verhuurd aan Eintracht Frankfurt.

Girona eindigde het afgelopen seizoen als derde in de Spaanse Primera Division en gaat vanwege die eindklassering de Champions League in komend seizoen. De Spaanse club maakt ongeveer een half miljoen euro over naar Manchester United, dat vooral hoopt dat de Spaanse club het komend seizoen ook weer goed gaat doen. In dat geval zou United in de toekomst nog enkele miljoenen meer terug kunnen krijgen voor de middenvelder.
Tags

girona enclave beek blind division eindklassering eintracht frankfurt gabriel handtekeningen keuring misehouy primera

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Een half miljoen euro? Wow...
+2/-0

 
3 weken geleden
Als je geld wilt zien verdampen moet je eigenaar van United worden :D
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
En anders een slimme inkoper zijn bij Ajax. Want Van de Beek was blijkbaar haalbaar.
+1/-0

 
3 weken geleden
We gaan al voor Rosario. We doen niet meer aan aanvallende middenvelders halen. Twaalf Mislintat-aankopen, geeneen #10. Ook in januari niet. Tevens zie ik geen geruchten deze dagen erover. We hebben zo ongeveer geen #10's meer. Het lijkt erop dat deze positie afgeschaft is bij ons.
+4/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
En de #10's die we hebben, zowel bij 1 als in de jeugd, worden op de flanken gezet om het "risico" van hun creativiteit te beperken :\(
+2/-0

 
3 weken geleden
Henderson lozen, Eriksen halen en je hebt direct ervaring, leiderschap, creativiteit én iemand met een goeie trap in het elftal voor de komende 2 seizoenen.
+3/-0

3 weken geleden
Leuk voor ze...... Wou dat wij een keer hetzelfde deden... ;-)
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson