Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verliest Zinhagel aan Feyenoord

5 juli 2024 18:20 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Ajax verliest Zinhagel aan Feyenoord; image source: Pro Shots

Ajax verliest Jivayno Zinhagel aan Feyenoord. De vijftienjarige jeugdinternationale tekende vrijdag in het bijzijn van vrienden en familie een driejarig contract op Varkenoord dat hem tot 2027 aan die club verbindt.

Het talent begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en stapte in de zomer van 2018 over naar de jeugdopleiding van Ajax. Daarnaast debuteerde de aanvaller eerder dit jaar als jeugdinternational bij het Nederlands Elftal Onder-15. Nu keert de Rotterdammer dus terug naar zijn geboortestad om voor de aartsrivaal van Ajax te gaan voetballen. De jeugdinternational sluit daar deze zomer aan bij Feyenoord Onder-17.

Meer op Feyenoord
Tags

feyenoord zinhagel aartsrivaal bijzijn geboortestad jeugdinternationale jivayno rotterdammer sparta stapte varkenoord verbindt vijftienjarige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Uiteindelijk kun je maar met 11 spelers tegelijk in het veld staan. Ik ga ervanuit dat de 11 van ons allemaal beter zijn. Komt goed.
+2/-1

3 weken geleden
Doei Kakkie!!dus nooit bij Ajax willen spelen.
+1/-2

 
3 weken geleden
Hij is niet het eerste talent die het elders zoekt en niet gek als het zo rommelig is. Hij gaat naar Feyenoord en komt uit Rotterdam, niet heel onlogisch toch. Hato had ook overal kunnen tekenen en na zo'n pleurisjaar tekent hij gewoon bij als Rotterdammer bij Ajax dus zie ik dan weer als een dikke winst.
+5/-0

3 weken geleden
Bij Ajax hebben ook talenten bijgetekend die naar psv of andere Europese clubs konden gaan, daarbij hebben ze wat grote talenten kunnen halen.
Men moet niet zoveel drama maken, dit gebeurd ieder seizoen.
+2/-1

3 weken geleden
Hopelijk loopt hij geen minderwaardigheidscomplex op. Verder succes!
+1/-2


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson