Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verliest eerste oefenduel van PEC Zwolle

5 juli 2024 15:09
Foto: Pro Shots

Ajax verliest eerste oefenduel van PEC Zwolle; image source: Pro Shots

Francesco Farioli heeft zijn eerste oefenwedstrijd als hoofdtrainer van Ajax verloren tegen PEC Zwolle. Na ruim negentig minuten voetbal stond er een 0-1 eindstand op het scorebord. De enige goal van de wedstrijd werd na twintig minuten voetbal gemaakt door Anthony Fontana. Farioli wisselde na een uur spelen het volledige basiselftal, maar ook dat mocht de club niet baten er nog een gelijkspel uit te halen.

De volgende oefenwedstrijd van Ajax is gepland voor aanstaande dinsdag als de Amsterdammers het op gaan nemen tegen het Belgische Sint Truiden VV. Volgende week zaterdag wordt er vervolgens geoefend tegen het Schotse Rangers. Ajax sluit de oefencampagne deze zomer vervolgens af tegen het Griekse Olympiakos, om het zes dagen later op te nemen in de eigen Johan Cruijff Arena tegen het Servische FK Vojvodina.

Ajax begon het duel met PEC Zwolle met de volgende opstelling:



Na een uur spelen mochten Remko Pasveer, Anton Gaaei, Tristan Gooijer, Youri Baas, Owen Wijndal, Sivert Mannsverk, Kristian Hlynsson, Benjamin Tahirović, Christian Rasmussen, Julian Rijkhoff en Kian Fitz-Jim hun kunsten vertonen.




Discussieer mee op de forums


Tags

pec farioli anthony anton arena basiselftal benjamin fontana francesco gaaei gooijer hlynsson jim julian kristian kunsten mannsverk oefencampagne olympiakos owen pasveer rangers rasmussen remko rijkhoff sivert tahirovic tristan truiden vertonen vojvodina wijndal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 dagen geleden
Onder Farioli gaat Ajax ook geen deuk in een pakje boter schoppen. Iedereen gaf van 't Schip en Steijn, maar steeds de schuld en dacht dat met wat tactisch inzicht het beter zou gaan. Maar deze selectie is waardeloos.
+3/-2

 
3 dagen geleden
Kijk nou gewoon even de samenvatting gast.
+1/-0

4 dagen geleden
Wat een vervelende en valse start. Pfffffff, kan iedereen wel zeggen, vriendschappelijk. Als je opstelling ziet moet er toch meer te halen zijn.
+1/-1

 
4 dagen geleden (gewijzigd)
Deze wedstrijd bewijst vooral maar weer dat de oudjes niet beter zijn dan de jongeren, maar wel veel meer kosten aan salaris en transfersommen.

Henderson en vd Boomen is zo statisch als maar zijn kan, 0,0 voetbal. Taylor en Rensch in de eerste de beste wedstrijd onder Farioli alweer ongeïnteresseerd en Rensch staat verdedigend wéér te slapen. Die gasten leren het nooit, het zit er gewoon niet in.

Berghuis weer/nog steeds geblesseerd, daar kun je ook niet op bouwen.

Die vijf samen met Bergwijn en Rulli doorselecteren om ruimte te maken voor vernieuwing van de selectie (en een deel kostenbesparing).
+3/-0

4 dagen geleden
Ik heb het om te kijken tien minuten volgehouden. Niets veranderd wat eigenlijk ook niet kan met dezelfde spelers. Hopelijk zit er wat doorstroming in die nieuwe talenten die Kroes aangetrokken heeft want de onwaarschijnlijke puinhoop die Mislintat achtergelaten heeft daar krijgt een tovenaar ook geen ei van gebakken.
+3/-0

4 dagen geleden
Laat de koffers maar ingepakt! Die gaat sneuvelen! Bij Ajax zijn ze niet goed wijs! Niks geleerd van gevalletje Mistlintat! Iedereen moet weg, zo ongeveer!!!
+3/-1

 
3 dagen geleden
Dat hij zijn eerste wedstrijd met een zooitje ongeregeld dat de afgelopen 2 jaar bij elkaar gekocht is verliest zegt mij niet zo veel.
Wel dat hij net als Mislintat met namen aankomt die ergens anders reserve zijn of een Rosario.
+3/-0

3 dagen geleden
Heb net samenvatting bekeken. Spel zag er best verzorgd uit, doelpunt tegen krijgen is altijd mogelijk. Veel overwicht, helaas niet uitgedrukt in doelpunten. Best positief gestemd over vertoonde spel. Ik heb het idee dat zodra het eerste doelpunt valt er zo meerdere volgen.
+5/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake berghuis bergwijn bonjouren boomen depay dumfries elsimao farioli gaaei gooijer hato henderson kaplan kiki koeman kroes malen medic mum onzin rensch rugani schouten sevic simons sosa sutalo verdedigt weghorst