Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax presenteert nieuw thuistenue

5 juli 2024 11:22 - Ajax & Adidas
Foto: Pro Shots

Ajax presenteert nieuw thuistenue; image source: Pro Shots

Ajax en Adidas hebben vandaag het nieuwe thuistenue voor het aankomende seizoen 2024/2025 gepresenteerd. Het is het vijfentwintigste thuistenue dat Ajax samen met Adidas introduceert en het tenue heeft duidelijk een klassiek karakter. Het Ajax-logo met drie gouden sterren staat op het nieuwe tenue op de linkerborst, Adidas op de rechter. Vanzelfsprekend zijn ook de drie Amsterdamse Andreaskruisen weer zichtbaar als nekdetail.Het tenue is per direct verkrijgbaar in de webshop van Ajax en de official Ajax Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad. Ook kunnen de shirts besteld worden via Adidas.nl en de Adidas Store op de Kalverstraat. Ook is het shirt vanaf komende week beschikbaar in de Roblox-marktplaats.

Meer op Ajax & Adidas
Tags

thuistenue adidas tenue andreaskruisen introduceert klassiek linkerborst logo nekdetail vijfentwintigste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden (gewijzigd)
Incl lap vlees op de rug dus, tweede jaar op rij dat ze lopen te kloten met de rode baan, waarom nou!
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson