Transparent
Inloggen
Sluiten

Jelle ten Rouwelaar naar Manchester United

5 juli 2024 11:13 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Jelle ten Rouwelaar naar Manchester United; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt zojuist dat de overgang van Jelle ten Rouwelaar, twee weken na zijn komst naar Ajax, al is afgerond. De keeperstrainer vertrekt voor zo'n 100.000 euro naar Manchester United, de club van Erik ten Hag.

Ajax heeft besloten zijn gewenste transfer niet te dwarsbomen. De keeperstrainer kan bij Manchester United meer dan het drievoudige verdienen dan zijn salaris bij Ajax. Hoewel hij het goed naar zijn zin leek te hebben in Amsterdam, kon hij de lokroep van een van de grootste clubs ter wereld niet weerstaan.

Ajax gaat in de tussentijd op zoek naar een geschikte vervanger voor de vertrekkende keeperstrainer. Een proces waar de club alle tijd voor wenst te nemen. Erik ten Hag verzamelt ondertussen bij zijn club een nagenoeg volledig Nederlandse technische staf. Naast Jelle ten Rouwelaar is de Engelse topclub naar verluidt al rond met René Hake, de trainer van Go Ahead Eagles afgelopen seizoen. Daarnaast wenst de voormalig Ajax-trainer ook Ruud van Nistelrooij aan zijn technische staf toe te voegen.

Meer op Telegraaf
Tags

rouwelaar hag drievoudige dwarsbomen eagles hake lokroep nistelrooij telegraaf tussentijd vertrekkende verzamelt weerstaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden (gewijzigd)
Lol, dat ging snel. Ik denk dat Ten Hag het moeilijk gaat krijgen bij ManU. Wat moet je in vredesnaam met René Hake als ManU zijnde; Ten Hag trekt wel erg veel Nederlanders aan.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Afgezien dat EtH totaal geen respect heeft voor de club waaraan hij te danken heeft dat hij bij MU zit, snel verdiend.
Alsof een andere ex-keeper geen training kan geven?
Als keeperstrainer bepaal je de tactiek en de opstelling niet.
Bij MU zijn ze ook gek om daar een ton extra voor uit te trekken.
+1/-0

3 weken geleden
Belachelijk van Ten Hag om Ajax weer dwars te zitten. Belachelijk van Ten Rouwelaar om zo snel weer weg te gaan. Belachelijk van Ajax dat ze er aan meewerken.
+4/-0

 
3 weken geleden
Ik vind het goed van Ajax om Jelle dit gewoon te gunnen. Wat voor een samenwerking verwacht je als je iemand tegen zijn zin houdt.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson