Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Rouwelaar nu alweer weg bij Ajax?

5 juli 2024 01:09
Foto: Pro Shots

Ten Rouwelaar nu alweer weg bij Ajax?; image source: Pro Shots

Jelle ten Rouwelaar is nog geen twee maanden in dienst bij Ajax maar dreigt de club nu alweer te verlaten. Erik ten Hag zou de keeperstrainer van Ajax graag toevoegen aan zijn technische staf bij Manchester United. Eerder deze week werd al bekend dat René Hake wordt overgenomen van Go Ahead Eagles, nu trekken de Engelsen dus ook aan Jelle ten Rouwelaar.

Ajax is verrast en niet blij met het nieuws, juist omdat de keeperstrainer recent pas bij de club is begonnen en daarbij is aangesteld voor de lange termijn, ondanks zijn slechts éénjarige contract. Manchester United meldt zich naar verwachting een dezer dagen bij Ajax om tot een akkoord te komen over de gewenste afkoopsom voor de keeperstrainer die de afgelopen weken afwezig was bij de club wegens ziekte. Ajax nam de keeperstrainer zelf over van Burnley, daarvoor heeft hij als keeperstrainer bij Oranje Onder-20, Anderlecht en NAC Breda gewerkt.
Tags

rouwelaar anderlecht burnley dezer eagles eenjarige hag hake nac oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Aangesteld voor lange termijn met een 1 jarig contract 🤷🏼‍♂️. Gaat drie x meer verdienen lees ik, bedankt voor de mooie week, ajuus.
+2/-0

3 weken geleden
Lachwekkend.
Ach is maar keepertrainer niet te veel aandacht geven
+2/-0

3 weken geleden
Ruilen voor Anthony. Hebben we weer een fatsoenlijke(qua voetbal dan) vleugelaanvaller.
+2/-0

3 weken geleden
Ik begin steeds meer vraagtekens te zetten bij het moraal van EtH.
Dit doe je niet bij de club waar je toch het één en ander aan te danken hebt en zeker niet wanneer ze het moeilijk hebben Erik.
Eerst het opnemen voor die kleine potloodventer, de situatie bagatelliseren en Ajax beschuldigen van verkeerd gedrag ten opzichte van Overmars.
Terwijl Overmars toch zelf zijn plasser fotografeerde alleen twijfel ik nu wie hem voor Marc uit zijn broek haalde Erik.
+2/-1

3 weken geleden
Ten Hag heeft René Hake naar United gebracht? Als wat? En nu wilt hij Jelle die net pas bij ons is aangekomen. Zo respectloos. En nog altijd tunnelvisie heeft Erik.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen buitenspelers elsimao etv farioli godts hato henderson inverted janse jim jong kaplan kiki linkspoot mika olympiakos ramaj rechterpoot rechtspoten sevic sosa sutalo tweebenig wijndal