Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax meldt zich bij Juventus voor Rugani

3 juli 2024 19:05
Foto: Pro Shots

Ajax meldt zich bij Juventus voor Rugani ; image source: Pro Shots

Ajax heeft zich in Turijn gemeld voor Daniele Rugani. De centrale verdediger staat bovenaan de verlanglijst van Francesco Farioli en de club probeert de speler te overtuigen om bij Ajax te komen voetballen. De interesse sluimerde de afgelopen weken al steeds nadrukkelijker, waarbij Ajax nu dus door lijkt te pakken voor de Italiaan. Farioli en Rugani kennen elkaar al goed en mede daardoor lijkt een akkoord een kwestie van tijd.

De Italiaanse verdediger lijkt dan ook open te staan voor Ajax, al is een mogelijke transfer gecompliceerd. Ajax heeft zoals reeds bekend nauwelijks budget en worstelt met nieuwe transfers omdat er eerst verkocht moet worden. Vooralsnog is de selectie waar het afgelopen seizoen mee afgesloten werd tegen Vitesse nog compleet en lijkt er weinig interesse in de huidige spelers van Ajax. Juventus is in ieder geval bereid mee te werken aan een transfer van Rugani, maar er liggen met diverse andere Europese topclubs genoeg kapers op de kust die de transfer naar Ajax willen dwarsbomen.

De voormalig Italiaans international maakte geen onderdeel uit van de nationale selectie op het Europees Kampioenschap Voetbal in Duitsland. Daardoor zou de rechtsbenige verdediger na een volledig akkoord dus direct aan kunnen sluiten bij de selectie van Farioli en haar voorbereiding op het nieuwe seizoen en de voorrondes voor de Europa League.




Tags

rugani farioli juventus daniele duitsland dwarsbomen francesco gecompliceerd italiaan kapers kwestie sluimerde turijn verlanglijst vitesse worstelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 dagen geleden
Als Rugani komt, dan is dit dé type aankoop waar we Farioli vervolgens op kunnen gaan afrekenen of voor prijzen.
+2/-0

 
3 dagen geleden
Dat niet alleen, hij heeft EtH neigingen.
Vraagt alleen spelers die hij kent.
Laat je verrassen door een "Kudus" man ipv een "Klaiber" te halen.
We hebben niet voor niets een scouting en een TD.
+4/-0

 
3 dagen geleden
Het een hoeft het ander niet uit te sluiten natuurlijk. Als ze zoeken naar een bepaald type speler en hij kent er een die aan die eisen voldoet, dan denk ik dat je meer zekerheid hebt op succes dan wanneer je een speler haalt die niet eerder onder de trainer heeft gespeeld.
Maar ben het met je eens, moeten ook niet alleen spelers zijn die op voorspraak van de trainer komen.
Als Rugani normaal niet haalbaar is voor Ajax, maar hij nu wilt komen omdat hij Farioli kent denk ik dat je het zeker moet proberen.
+3/-0

 
3 dagen geleden
Ik kan me het voorstellen als het een onontdekt jeugdspelertje is maar een speler die niet goed genoeg was voor PSV (Rosario) waarvan wij allemaal hoopte dat hij in de basis zou staan bij PSV?
En al zijn wensen zijn ook geen 20 jaar meer.
Ik hoor gelukkig alleen maar goede geluiden over de trainer dus hij krijgt mijn vertrouwen.
Maar stel je voor dat hij in de winterstop of na het seizoen vertrekt, zal de nieuwe trainer Rosario (als voorbeeld) opstellen?
+3/-0

 
4 uur geleden
Nu zijn er natuurlijk wel meer voorbeelden van spelers die bij hun club niet voldeden en het uiteindelijk prima hebben gedaan.
Spelen er toevallig een paar op het EK die bij Ajax niet echt goed uit de verf kwamen, ik noem een Lobotka, Mikautadze. Wellicht heeft Rosario zich ook verbeterd na PSV, of heeft hij een trainer getroffen die weet hoe hij het beste in hem naar boven brengt?
Ik wil maar zeggen dat we niet alles moeten afschieten op basis van het verleden.
+1/-0

3 dagen geleden
De selectie waarmee Ajax de competitie afsloot is nog compleet. Wat hebben wij er aan ? Een aantal spelers speelt nog mee of zit op de bank bij het EK en de eerste wedstrijd voor de voorronde EL staat al voor de deur ! In 2 jaar meer dan 200 miljoen door het riool gespoeld en dan moet er eerst verkocht worden eer we kunnen kopen., terwijl als je het bericht leest , er blijkbaar geen interesse is in onze spelers., al is dat niet vreemd te noemen !
+2/-0

 
3 dagen geleden
Transfer carrousel gaat pas lopen na het EK.
Verder geloof ik nooit dat dit soort kaliber speler naar Ajax komt op dit moment.
+5/-0

3 dagen geleden
Het duizelt mij inmiddels van alle namen die voorbij komen. Maar er is nog geen versterking binnen. Ik hoop echt dat Ajax goede verdedigers gaat contacteren. Het aantal tegengoals van vorig seizoen wil ik nooit meer meemaken.
+4/-0

 
2 dagen geleden
Lijkt mij dat er ook veel namen door zaakwaarnemers worden gedropt in de hoop dat Ajax hapt of andere clubs de gok wagen.
+4/-0

2 dagen geleden
Is er een scenario mogelijk dat we zowel Sutulo behouden als Rugani aantrekken? Dan mag Medic verkocht worden. Met Sutalo, Hato, Kaplan en Rugani heb je een mooi kwartet aan centrale verdedigers.
+2/-0

 
2 dagen geleden
Als we olie/gas ontdekken onder de Toekomst kan alles ...

Anders is dat een dure RCV voor op de bank.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bonjouren boomen draaicirkel elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato henderson houterig kaplan kiki kroes linksbuiten logger medic mum onzin rensch roemenie rugani schouten sevic sosa sutalo wegdoen