Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax organiseert 5 augustus Open Dag

3 juli 2024 15:48
Foto: Pro Shots

Ajax organiseert 5 augustus Open Dag; image source: Pro Shots

Ajax organiseert de jaarlijkse Open Dag dit jaar op 5 augustus. Bekijk de spelerspresentatie, optredens van diverse artiesten en debuteer als Ajacied in de Johan Cruijff Arena tijdens de Open Dag van dit jaar.

De club organiseert de Open Dag rondom het stadion waarbij tussen 12 en 4 uur in de middag de teams van Ajax worden gepresenteerd. Het Ziggo Dome Plein is vrij toegankelijk voor iedereen en wordt daarbij voorzien van muzikale optredens van diverse artiesten.

In het stadion kun je dit jaar een bijzondere route door de Johan Cruijff Arena bewandelen. Maak je debuut als Ajacied door mee te doen aan de diverse voetbalspellen, op de foto te gaan met de prijzen en je eerste Ajax-contract te ondertekenen. Je kunt je voor dit specifieke onderdeel van de Open Dag vanaf morgenmiddag 12:00 uur gratis kaaten bestellen en een bijbehorend tijdslot reserveren voor maximaal zes personen.




Tags

arena artiesten optredens bewandelen bijbehorend debuteer dome foto kaaten morgenmiddag muzikale plein reserveren route spelerspresentatie toegankelijk voetbalspellen ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 dagen geleden
Leuk! Ik hoop op een mooie dag en ook op een mooi seizoen🙂
+3/-1

3 dagen geleden
Ben er weer bij met zoonlief, hopelijk meer plezier dan vorig jaar, dat was schandalig!
+2/-0

2 dagen geleden
Vorig jaar met kleinzoons geweest en het was inderdaad zo ongelofelijk amateuristisch en slecht georganiseerd dat ik dit jaar over sla.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake akpom berghuis bergwijn boomen depay draaicirkel elsimao farioli gaaei gooijer hato henderson houterig kaplan kiki kroes linksbuiten logger medic mum onzin rensch roemenie rugani schouten sevic sosa sutalo wegdoen