Transparent
Inloggen
Sluiten

Gabriël Misehouy verlaat Ajax definitief

30 juni 2024 19:20
Foto: Pro Shots

Gabriël Misehouy verlaat Ajax definitief; image source: Pro Shots

Enkele uren voor het verstrijken van zijn contract heeft Gabriel Misehouy via een Instagram-post afscheid genomen van Ajax, de club waar hij de afgelopen twaalf jaar voor speelde. "Het was een zwaar besluit, maar dat hoort erbij in het leven. Ik wil alle trainers, spelers en stafleden die een aandeel hebben gehad in mijn ontwikkeling als speler en als mens bedanken.", zo schreef het talent in zijn Instagram-post, voorzien van enkele foto's van de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt in zijn tijd bij Ajax.

Het was al enige tijd duidelijk dat de wegen van Misehouy en Ajax deze zomer zouden scheiden. De club kwam er na veel verschillende pogingen niet uit met de speler en zijn vertegenwoordiging om een nieuw contract te tekenen. Het vandaag aangekondigde vertrek komt dan ook niet als verrassing. Misehouy speelde verspreid over drie seizoenen vierenveertig wedstrijden voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Een debuut voor de hoofdmacht bleef uit. Het is nog niet bekend waar de speler zijn loopbaan vervolgt.




Tags

misehouy gabriel post foto jong uren vertegenwoordiging vierenveertig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 dagen geleden
Ik weet het niet met deze jongen.
Heb hem leuke dingen zien doen in jong en oefenwedstrijden.
Maar waarom is hij nog club loos?
Te hoog in de boom qua salaris of is het nu ook weer niet zo'n geweldig talent en overschat hij zichzelf?
De veel jongere Zinhagel en Steur konden kiezen.
Hij wordt over 2 weken 19.
Als ik hem bijvoorbeeld vergelijk met Timber toen stonden de clubs voor hem in de rij en koos hij uiteindelijk voor Utrecht waar hij direct basisspeler werd.
Ik hoop het beste voor die jongen en dat hij verstandige keuzes mag maken.
+1/-0

 
2 dagen geleden (gewijzigd)
Zou best kunnen dat hij en zijn familie bij PSV en Feyenoord ook zo moeilijk hebben gedaan dat ze er daar ook snel klaar mee waren.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Dat kan.
Zichzelf overschatten, of in het opeisen van een basisplaats of salariseisen.
Elke jeugdspeler van Ajax kan goed terechtkomen ook al word je geen basisspeler dus wees blij dat je die opleiding mag meemaken.
Elke jeugdspeler van Ajax die niet weggestuurd wordt maar de opleiding mag afmaken kan miljonair worden.
Je weet niet wat er achter zit en hoeveel mensen.
Hij is van Afrikaanse afkomst en in Europa is het "money for nothing and chicks for free" denkt men zeg ik uit ervaring.
+2/-0

2 dagen geleden
Het gaat niet volgens zijn plan, maar van een andere hij. Raar. Bij dit soort zaken ben ik benieuwd hoe de gesprekken exact verlopen zijn. Hij leek me een goede #10-optie om afgelopen seizoen met Hlynsson te strijden. Evengoed voor komend seizoen.
+1/-0

2 dagen geleden
Ontzettend dom van deze jongen. Daar komt die vanzelf wel achter.
+1/-0

2 dagen geleden
Noem me maar zuur, maar zulke spelers gun ik geen succes. Laat hij maar voor de jeugd een van de voorbeelden worden van hoe het niet moet.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Daarvan zijn inmiddels voldoende voorbeelden toch? Daar trekken ze zich geen reet van aan. Ze denken altijd dat zij de uitzondering zijn.

Wat me wel opvalt is hoe milde supporters reageren. Zeker als je dat vergelijkt met toen Brobbey en zelfs Rijkhoff vertrokken.
+2/-0

 
2 dagen geleden (gewijzigd)
Het probleem is dat deze spelers zien dat als ze ergens in het buitenland mislukken, ze toch opgevangen worden door de Nederlandse (sub)top (Ajax doet er nu helaas ook aan mee).

Mocht hij kiezen voor een kleine Nederlandse of Belgische club, trek ik mijn woorden wel in, want dat lijkt me een verstandige keuze om vooral meer aan spelen toe te komen.
+2/-0

2 dagen geleden
Ik gun hem wel alle succe3s toe, als hij dit maar niet in Eindhoven of Rotterdam realiseert. Ik blijf het jammer vinden, want dit vind ik nu wel een creatieve speler die ook nog eens kon scoren. Je ziet nu wel op dit EK hoe belangrijk de creatieve spelers zijn. Gabriel, jammer voor ons, maar toch veel succes gewenst met je verdere sportcarrière.
+1/-1

 
2 dagen geleden
S.Dest PSV, Q.Timber Feyenoord. Goede kans dat G.Misehouy ergens terecht komt wat niet wenselijk is.
+1/-0

2 dagen geleden
Ik gok naar het buitenland, en dan zien we hem over een jaar of 4/5 wel bij RKC ofzo opduiken
+1/-0

21 uur geleden
Ik maak er geen woorden aan vuil: next.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

backup brobbey depay dortmund elsimao farioli fortuna frankrijk gaaei gooijer hato hemel kaplan kiki koeman lido mikautadze mislintat oranje pasveer randzaken rensch schaamteloos sevic sosa steijn sutalo taylor vos wijndal