Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax haalt Noors jeugdinternational Skaarud

23 juni 2024 16:25
Foto: Pro Shots

Ajax haalt Noors jeugdinternational Skaarud; image source: Pro Shots

Daniel Skaarud komt definitief naar Ajax. Na lang onderhandelen met zijn huidige club Lillestrom SK heeft de club een akkoord bereikt met de Noren. Skaarud is een buitenspeler die in Noorwegen al enkele jaren bekend is als een van de grootste Noorse talenten van zijn generatie.

Hij liep in een eerder stadium reeds stage in Amsterdam en het was dus ook al langere tijd duidelijk dat de buitenspeler dolgraag naar Ajax wilde komen. De club was anderzijds ook razend enthousiast over het talent en trachtte al langere tijd om de speler naar Nederland te halen. Zijn huidige club wilde hem echter niet voor een appel en een ei laten gaan, desalniettemin hebben beide clubs elkaar nu toch gevonden in de te betalen transfersom.

Verwacht wordt dat de deal deze week volledig en definitief wordt afgerond en dat Skaarud zich vervolgens Ajacied mag noemen. De presentatie zal vervolgens niet lang op zich laten wachten. Hoewel er ook interesse was vanuit de Premier League, gaf de Noor duidelijk te kennen zich eerst in een kleinere competitie te willen ontwikkelen. Het is de bedoeling dat de Noor aansluit bij Ajax Onder-19. Ajax betaalt meerdere tonnen aan Lillestrom SK. Dit bedrag kan nog verder oplopen door midden van bonussen.
Tags

skaarud lillestrom noor appel generatie nederland noorwegen razend stage trachtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Welkom bij de club, Daniel!
+4/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Welkom welkom welkom đŸ˜‚đŸ˜‚đŸ˜‚

Nu even iets zinvol.
Of het nu Beuker, Kroes of de combinatie is, op dit punt zijn we vooruit gegaan.
Waar het met bijv met Misehouy nog fout ging afgelopen seizoen.
Dit Noorse talent en zoals het er naar uit ziet Mokio weten over te halen dat Ajax een goede keus is.
Steur tot inkeer gebracht.
Knap hoor.
Als ze nu alsnog Zinhagel weten te behouden?
+7/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal