Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey mist laatste training Oranje

15 juni 2024 12:12
Foto: Pro Shots

Brobbey mist laatste training Oranje; image source: Pro Shots

Brian Brobbey heeft vandaag ook de laatste voorbereidende training op het openingsduel van Oranje met Polen morgen verstek laten gaan. Daardoor mist de Ajax-spits zo goed als zeker het eerste duel van het Nederlands Elftal op het Europees Kampioenschap in Duitsland. De spits is dus nog onvoldoende hersteld van zijn eerder deze week opgelopen hamstringblessure.

Brobbey werkt momenteel nog individueel aan zijn herstel. De verwachting is wel dat hij met het team afreist naar Hamburg vanmiddag. Ronald Koeman geeft vanavond om 19:45 uur een persconferentie in het Volksparkstadion. In dat stadion schreef Oranje in 1988 geschiedenis door gastland Duitsland in de halve finale van het EK destijds te verslaan.

De Ajax-spits kreeg afgelopen woensdag weer last van een stijve hamstring, een klacht die hem het voorbije seizoen ook al diverse wedstrijden van Ajax liet missen. Uit voorzorg haalde bondscoach Ronald Koeman deze week Joshua Zirkzee al bij de groep, voor het geval dat Brobbey langere tijd uit de roulatie is.




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey oranje duitsland koeman afreist hamburg openingsduel polen stijve verstek volksparkstadion voorbereidende voorzorg zirkzee

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.