Transparent
Inloggen
Sluiten

De Ligt verwacht dat blessure Brobbey meevalt

13 juni 2024 11:58
Foto: Pro Shots

De Ligt verwacht dat blessure Brobbey meevalt; image source: Pro Shots

Nadat Brian Brobbey de training van het Nederlands Elftal in Wolfsburg vroegtijdig moest verlaten in verband met een hamstringblessure, relativeerde oud-Ajacied Matthijs de Ligt vandaag de ernst van het blessureleed. De Ligt denkt dat de schade wel meevalt en is opgelucht. Nadat eerder deze week bekend werd dat Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners het EK niet gingen halen, werd er even gevreesd dat Brian Brobbey de EK-selectie ook moest verlaten.

Matthijs de Ligt denkt dat die angst niet terecht is, als in, de blessure lijkt volgens de verdediger mee te vallen. Tijdens het persmoment ging hij er dieper op in, ook omdat hij degene was die het duel met Brobbey aanging, waar de Ajax-spits dus gehavend uitkwam. "Ik denk dat je het beter aan hemzelf kunt vragen hoe het met hem gaat. Maar volgens mij gaat het wel goed met hem. Ik ben natuurlijk geen dokter dus kan daar verder ook geen info over geven, maar ik hoop en denk dat het goed gaat."

De voormalig Ajax-verdediger die deze zomer op de nominatie staat om zijn huidige club FC Bayern München te verlaten baalt verder wel van het fikse blessureleed waar Nederland mee te maken krijgt in aanloop naar het EK. "Ja, vervelend natuurlijk. Ik denk dat ik voor de hele groep spreek als ik zeg dat we met een zo'n sterk mogelijk team het toernooi in willen. Dan is het vervelend dat bepaalde jongens af moeten haken."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey meevalt blessureleed aanging bayern dokter gehavend gevreesd jong koopmeiners nederland nominatie opgelucht persmoment relativeerde teun uitkwam wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.