Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bevestigt trainingskamp in Wageningen

10 juni 2024 14:57 - Ajax
Foto: Pro Shots

Ajax bevestigt trainingskamp in Wageningen; image source: Pro Shots

Ajax heeft zojuist definitief bekendgemaakt deze voorbereiding een trainingskamp te beleggen in Wageningen. Voor het eerst in vele jaren blijven de Amsterdammers dus in eigen land, om zich onder de nieuwe hoofdtrainer Francesco Farioli voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De club is van mening dat het door de voorrondes van de Europa League ook al naar het buitenland moet gaan reizen en omschrijft de weersomstandigheden in Nederland als perfect om zo goed mogelijk te kunnen trainen.

De club verblijft van 15 tot 19 juli in het midden van ons land en zal zodra er meer duidelijk is ook een open training op de Wageningse Berg aankondigen zodat zoveel mogelijk fans die normaal niet gemakkelijk naar Amsterdam af kunnen reizen voor een training, de training kunnen volgen. Ook hoopt de club in een later stadium nog een of twee oefenwedstrijden in Wageningen aan te kunnen kondigen.
Tags

wageningen trainingskamp aankondigen berg farioli francesco nederland omschrijft wageningse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Kijk, dat is mooi nieuws. Hopelijk kunnen we nu een trainen bij wonen.
+1/-0

2 weken geleden
Op de Wageningse Berg ook.
Prachtig.

Onze medesupporter Menno Pot heeft daar ook een mooi gedicht over geschreven.
https://www.nu.nl/sport/2451753/spookstadion.htmllink
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk gakpo kiki koeman kroes mannsverk oranje reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic steijn sutalo tahirovic veerman ven vos weghorst