Transparent
Inloggen
Sluiten

Šutalo wint met Kroatië van Portugal

8 juni 2024 23:09
Foto: Pro Shots

Šutalo wint met Kroatië van Portugal; image source: Pro Shots

Josip Šutalo heeft vanavond het vriendschappelijke duel van Kroatië met Portugal met 1-2 gewonnen. De Ajacied speelde de volledige negentig minuten in een sterke wedstrijd van de Kroaten. Luka Modric en Ante Budimir troffen namens de bezoekers, nadat Diogo Jota de Portugezen vlak na rust nog op gelijke hoogte had gebracht.

Cristiano Ronaldo kreeg rust van Portugees bondscoach Roberto Martinez en werd buiten de selectie gelaten. Daardoor werd Goncalo Ramos in de spits geposteerd bij de thuisploeg. Inmiddels oud-Ajacied Francisco Conceição bleef de volledige negentig op de bank. Josip Šutalo startte dus wél in de basis en vormde centraal in de verdediging een duo met Marin Pongracic.

Het was voor Kroatië de laatste oefenwedstrijd voor het Europees Kampioenschap van start gaat. Zaterdag staat daar de eerste wedstrijd op het programma tegen Spanje. De aftrap is om 18:00u. Portugal oefent dinsdagavond nog een keer als Ierland op bezoek komt. Een week later staat op 18 juni hun eerste EK-wedstrijd gepland, als er om 21:00u. wordt afgetrapt tegen Tsjechië.




Discussieer mee op de forums


Tags

kroatie portugal sutalo josip aftrap ante budimir conceicao diogo francisco geposteerd goncalo ierland jota kroaten luka marin martinez modric pongracic portugees ramos ronaldo tsjechie vormde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.