Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax houdt Sean Steur binnenboord

8 juni 2024 18:19
Foto: Pro Shots

Ajax houdt Sean Steur binnenboord ; image source: Pro Shots

Ajax is erin geslaagd Sean Steur uit de handen van PSV te houden. De zestienjarige middenvelder is met zijn club alsnog een eerste profcontract tot medio 2027 overeengekomen. Steur geldt als een van de grootste talenten van Ajax. Er was de club dan ook veel aan gelegen de middenvelder voor de club te behouden. Dat viel nog niet mee, want Steur wilde enkel bijtekenen als het sportieve plaatje in zijn ogen volledig klopte.

Steur raakte in de afgelopen dagen volledig overtuigd toen de clubleiding van Ajax hem de inhoud en methodes van het nieuwe trainingstraject compleet uitstippelde voor de middenvelder. Steur gaf vervolgens zijn ja-woord en zet in de loop van komende week zijn handtekening onder een driejarig contract bij Ajax.

In 2018 zette Sean Steur een record neer met de hooghoudsessie voorafgaand aan de competitiewedstrijd met AZ. De middenvelder moest na 2245 keer hooghouden noodgedwongen stoppen omdat de wedstrijd op het punt van beginnen stond. In de laatste competitiewedstrijd van het afgelopen seizoen van Jong Ajax maakte Sean Steur zijn debuut in het betaald voetbal.
Tags

steur sean binnenboord bijtekenen hooghouden hooghoudsessie inhoud jong methodes noodgedwongen profcontract trainingstraject uitstippelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Super, groot talent, mag je niet naar de concurrent laten lopen.
+5/-0

2 weken geleden
Heel mooi resultaat van de clubleiding, vraag me af wie dat dan precies zijn?
+4/-0

2 weken geleden
Dus in plaats van dat PSV een toptalent bij ons weghaalt heeft Ajax twee talenten bij PSV weggehaald, how the tables have turned.. overigens broodnodig, Ajax moet de komende jaren talenten zien te oogsten, want geld voor top-spelers is er niet.
+6/-0

2 weken geleden
Sean, dankjewel voor het vertrouwen dat je hebt doen besluiten te tekenen voor Ajax. En wat zal Jan Faberski blij zijn dat zijn aangever hem de komende seizoenen weer veel bruikbare passjes kan geven.
+4/-1

2 weken geleden (gewijzigd)
4-1! 3-0!
+2/-0

2 weken geleden
Leuk en aardig, maar als je eerst groots verkondigd dat de jeugdsalarissen omlaag zullen gaan, vervolgens jeugdspelers dreigen te vertrekken en ineens van gedachten veranderen betekent dat slechts één ding: dat je beleidswijziging direct is teruggedraaid en je gewoon dezelfde dikke contracten blijft geven aan de jeugd.
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
"Steur raakte in de afgelopen dagen volledig overtuigd toen de clubleiding van Ajax hem de inhoud en methodes van het nieuwe trainingstraject compleet uitstippelde voor de middenvelder."

Afwachten of het klopt natuurlijk maar het schijnt niet om geld te zijn gegaan.
Daarbij vind ik dat de echte topper, waarvan ik niet weet of hij dat is, meer mag verdienen dan een waterdrager.
En de fout van een ingezet beleid inzien is beter dan oogkleppen opzetten.
+2/-0

 
2 weken geleden
Het probleem is alleen dat als je de echte toptalenten een berg geld geeft de rest ook meer geld wil. En een beetje meer bij veel talenten is nog een hele hoop geld.

En dat inzien van fout beleid zou niet erg zijn ware het niet dat deze zelfde fout in de recente geschiedenis is gemaakt ten tijde van de Fluwelen Revolutie toen Cruijff, Jonk en co. het eerste contract voor jeugdspelers uit wilden stellen tot hun 18de en Ajax daardoor meerdere talenten zag vertrekken.

Nu heeft Kroes eenzelfde ding geprobeerd waarvan je weet dat het kansloos is omdat de spelers veel meer macht hebben.
+1/-0

2 weken geleden
Hou die steur in ons net :D. Gelukkig blijft dit talent behouden, heel belangrijk voor onze club!
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk gakpo kiki koeman kroes mannsverk oranje reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic steijn sutalo tahirovic veerman ven vos weghorst