Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax houdt Sean Steur binnenboord

8 juni 2024 18:19
Foto: Pro Shots

Ajax houdt Sean Steur binnenboord ; image source: Pro Shots

Ajax is erin geslaagd Sean Steur uit de handen van PSV te houden. De zestienjarige middenvelder is met zijn club alsnog een eerste profcontract tot medio 2027 overeengekomen. Steur geldt als een van de grootste talenten van Ajax. Er was de club dan ook veel aan gelegen de middenvelder voor de club te behouden. Dat viel nog niet mee, want Steur wilde enkel bijtekenen als het sportieve plaatje in zijn ogen volledig klopte.

Steur raakte in de afgelopen dagen volledig overtuigd toen de clubleiding van Ajax hem de inhoud en methodes van het nieuwe trainingstraject compleet uitstippelde voor de middenvelder. Steur gaf vervolgens zijn ja-woord en zet in de loop van komende week zijn handtekening onder een driejarig contract bij Ajax.

In 2018 zette Sean Steur een record neer met de hooghoudsessie voorafgaand aan de competitiewedstrijd met AZ. De middenvelder moest na 2245 keer hooghouden noodgedwongen stoppen omdat de wedstrijd op het punt van beginnen stond. In de laatste competitiewedstrijd van het afgelopen seizoen van Jong Ajax maakte Sean Steur zijn debuut in het betaald voetbal.




Tags

steur sean binnenboord bijtekenen hooghouden hooghoudsessie inhoud jong methodes noodgedwongen profcontract trainingstraject uitstippelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.