Transparent
Inloggen
Sluiten

"De Ligt en Mazraoui mogen weg bij Bayern"

7 juni 2024 20:24
Foto: Pro Shots

"De Ligt en Mazraoui mogen weg bij Bayern"; image source: Pro Shots

Bayern München staat open voor het vertrek van een zestal spelers die de club vandaag in de etalage heeft gezet, waaronder ook de twee oud-Ajacieden Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui. SkySports meldde vandaag dat het tweetal op zoek mag naar nieuwe clubs deze zomer.

Daarnaast zou, Vincent Kompany de opvolger van de vorige maand vertrokken Thomas Tuchel, ook de namen van Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leon Goretzka en Kingsley Coman zijn opgeschreven als mogelijke uitgaande transfers.

Gelet de geringe speeltijd die het voormalige Ajax-duo kreeg in het afgelopen seizoen, ervaren de Bayern-fans het nieuws doorgaans als logisch en begrijpelijk. De overduidelijke meerderheid denkt dat de spelers tekort komen voor het niveau dat de Duitse recordkampioen na moet streven. De Ligt kwam in het afgelopen seizoen tot tweeëntwintig wedstrijden in de Bundesliga, Mazraoui mocht drie keer minder opdraven in de Duitse competitie.




Tags

bayern mazraoui bundesliga coman etalage gnabry goretzka kimmich kingsley kompany leon opdraven opgeschreven serge skysports tuchel tweeentwintig zestal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.