Transparent
Inloggen
Sluiten

"De Ligt en Mazraoui mogen weg bij Bayern"

7 juni 2024 20:24
Foto: Pro Shots

"De Ligt en Mazraoui mogen weg bij Bayern"; image source: Pro Shots

Bayern München staat open voor het vertrek van een zestal spelers die de club vandaag in de etalage heeft gezet, waaronder ook de twee oud-Ajacieden Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui. SkySports meldde vandaag dat het tweetal op zoek mag naar nieuwe clubs deze zomer.

Daarnaast zou, Vincent Kompany de opvolger van de vorige maand vertrokken Thomas Tuchel, ook de namen van Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leon Goretzka en Kingsley Coman zijn opgeschreven als mogelijke uitgaande transfers.

Gelet de geringe speeltijd die het voormalige Ajax-duo kreeg in het afgelopen seizoen, ervaren de Bayern-fans het nieuws doorgaans als logisch en begrijpelijk. De overduidelijke meerderheid denkt dat de spelers tekort komen voor het niveau dat de Duitse recordkampioen na moet streven. De Ligt kwam in het afgelopen seizoen tot tweeëntwintig wedstrijden in de Bundesliga, Mazraoui mocht drie keer minder opdraven in de Duitse competitie.




Tags

bayern mazraoui bundesliga coman etalage gnabry goretzka kimmich kingsley kompany leon opdraven opgeschreven serge skysports tuchel tweeentwintig zestal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Als alle vijf spelers in de foto komend seizoen toch terug konden komen...
+8/-0

2 maanden geleden
Beetje zinloos om dit hier als nieuws te plaatsen. Die 2 gaan echt niet naar Ajax terug..
+6/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ja vroeger ging ik hier naar toe voor nieuws.
Maar ajax.supporters.nl begint steeds meer inhoudsloos te worden.
Commentaren zijn vlak als: "welkom".
Nieuws is geen nieuws en wel nieuws komt zoooo laat.
Zoals dat die 16 jarige jongen Steur uit de jeugd toch blijft en niet naar PSV gaat vind ik een knappe prestatie van de mensen die zich daar voor ingezet hebben maar dat lees je hier niet (meer).
+4/-0

2 maanden geleden
Drie van deze spelers snel terug halen maar Blind niet.
+1/-4

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ja, want ze zijn financieel haalbaar. En wees jij dan maar blij met de jaren zonder Blind sinds zijn basisdebuut bij Ajax: 0 kampioenschappen. Ik koester liever de jaren met Blind: 7 kampioenschappen!
+7/-0

 
2 maanden geleden
Ja Borna Sosa heeft Blind wel echt doen vergeten afgelopen seizoen.
Onze flankenkoning.
+3/-0

2 maanden geleden
Blind is heel goed geweest voor ajax maar hij heeft het ook verziekt bij ajax. De laatste tijd bij ajax kopte niet geen snelheid enzvoorts. Niets als met zijn handen omhoog als het mis ging. Als het fout ging nooit hem schuld. Maar begon bij hem als het fout ging liet de tegenstander gewoon ook lopen. En dat heeft mij veel zeer gedaan. Dus daarom geen blind meer.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Ik vind dat je zeker kritiek mag hebben op spelers en ook op Blind. Maar constant afbranden? Kom op, volgens mij doe je dit al jaren. Blind kan in jouw ogen helemaal niets goed. Dat vind ik dus zwaar onterecht. Spelers als Blind en Tadic verdienen respect, ondanks de foutjes. Zij hebben de ploeg naar een hoger niveau getild met hun ervaring in een relatief jong elftal (hun laatste seizoen probeer ik even te vergeten, want toen was echt letterlijk alles kut).
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom banel berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey coacht elsimao farioli forbs godts hato henderson jim kiki kroes kwalitatief opbouw pasveer ramaj rasmussen rensch sevic shogun sosa sutalo taylor traore vojvodina