Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax en Coinmerce starten partnership

5 juni 2024 10:08 - Ajax
Foto: Pro Shots

Ajax en Coinmerce starten partnership; image source: Pro Shots

Ajax maakte zojuist via haar officiële clubkanalen bekend een nieuw partnership aan te zijn gegaan. Tot de zomer van 2027 verbindt cryptoplatform Coinmerce zich als Official Partner aan de club. Coinmerce is een bij de Nederlandsche Bank geregistreerd cryptoplatform en heeft verreweg het grootste investeringsaanbod van Europese crypto-brokers. Coinmerce zet zich al jaren in voor een toegankelijkere crypto en hoopt dat het partnership met Ajax ze gaat ondersteunen in die missie.

Tijdelijk opvolger van Menno Geelen als commercieel directeur bij Ajax Cas Biesta: "Coinmerce is een van de grootste crypto brokers van Nederland. We gaan ze helpen om hun merkbekendheid verder te vergroten in Nederland. En ze helpen bij hun ambitie om ook in de rest van Europa een leidende positie te verwerven."

Ook de CEO van Coinmerce Jaap de Bruijn is content met de nieuwe samenwerking: "Steeds meer mensen hebben interesse in crypto; ook sportliefhebbers. Dat zagen we al bij onze samenwerking met Team Visma-Lease a Bike. We zetten nu met trots de stap naar voetbal en Ajax. Het is belangrijk dat meer mensen inzicht krijgen in hoe zij hun geld toekomst kunnen geven. Wij maken geïnteresseerde fans op een verantwoorde manier wegwijs op het gebied van veilig beleggen in crypto."
Tags

coinmerce crypto brokers cryptoplatform nederland biesta bike bruijn cas ceo geelen investeringsaanbod lease leidende merkbekendheid nederlandsche sportliefhebbers toegankelijkere verbindt verreweg verwerven visma wegwijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mooie samenwerking, crypto is de toekomst. Een goede legale exchange kan tot iets moois bloeien. Goed ook voor Ajax.
+3/-1

2 maanden geleden
"En ze helpen bij hun ambitie om ook in de rest van Europa een leidende positie te verwerven."
En dat voor half 2027, die Jaap de Bruijn is wel heel positief ingesteld.
+3/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Mooi. Ben inmiddels al een jaar bekend met Coinmerce voor het cashen van crypto naar euries. Heel simpel en snel via hun app. Vind ze zelf beter dan bijv. Bitvavo en volgens mij hanteren ze ook niet al te hoge kosten.

Dus mochten er cryptogebruikers hier zitten die weleens naar hun bankrekening cashen via bitvavo, bcm, etc.. Ik zou zeggen probeer Coinmerce uit, al helemaal als je Ajacied bent!
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson