Transparent
Inloggen
Sluiten

Keert Davy Klaassen deze zomer terug bij Ajax?

1 juni 2024 15:53
Foto: Pro Shots

Keert Davy Klaassen deze zomer terug bij Ajax?; image source: Pro Shots

Davy Klaassen trok vorige zomer nog de deur in Amsterdam achter zich dicht om transfervrij bij Internazionale te tekenen in Milaan. Hij tekende in Italië een contract voor één jaar met een optie om het contract te verlengen met nog een jaar. De Italiaanse club heeft nu besloten die optie niet te lichten. Daardoor mag de oud-Ajacied transfervrij uitkijken naar een nieuwe club.

De middenvelder kwam dit seizoen in dertien competitiewedstrijden in actie voor Inter, waarvan twaalf als invaller. Ondanks zijn beperkte inbreng, neemt de speler dus afscheid met een landstitel en Italiaanse Supercup in zijn zak.

Het is nog niet bekend waar de toekomst van Davy Klaassen ligt. Vorige week bekritiseerde Erik ten Hag nog het besluit van de Amsterdamse voetbalclub om clubcoryfeeën zo gemakkelijk de deur te wijzen. Een unieke kans om de middenvelder terug naar de club te halen lijkt zich nu voor te doen.




Tags

bekritiseerde clubcoryfeeen hag inter internazionale landstitel milaan supercup uitkijken zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Ik zou het fantastisch vinden als hij terug komt. Een Ajacied die voorop gaat in de strijd en bovendien zijn doelpuntjes meepikt.
+6/-1

 
4 weken geleden
In dit Ajax een versterking.
+3/-1

4 weken geleden
Een speler die vorig jaar al tekort kwam en vertrok omdat hij buiten de basis was gevallen een jaar later weer terughalen vanuit een soort van nostalgische gevoelens. Wat een idee voor vooruitgang.
+7/-6

 
4 weken geleden
Dus jij vindt dat een middenvelder die 10 doelpunten maakt in een seizoen tekort schieten? Bovendien vaak het eerste doelpunt in de wedstrijd dat Ajax verder hielp. En vond je ook dat het Ajax van 2022-2023 waarin Davy nog regelmatig speelde bij Ajax een minder team had dan afgelopen seizoen? ...... ik zie het anders.
+3/-1

4 weken geleden
Hoe heeft hij zo een bos haar kunnen fiksen? Ik heb dat ook nodig.

On topic: Eens met de boys hierboven. Klaassen is van toegevoegde waarde. Hij kent de club, heeft ervaring en is bekend met het systeem. Verder zou ik proberen Ziyech te verleiden tot een terugkomst. Je hebt spelers nodig die ervaring en kwaliteit toevoegen in combinatie met leiderschap.
+4/-1

 
4 weken geleden
Als je goed kan voetballen heb je ten alle tijden een bos haar, indien gewenst, en een lekker wijf.
+2/-0

4 weken geleden
Met z'n 31 jaar kan hij toch nog wel van waarde zijn.
+4/-1

4 weken geleden
Zullen we bij het nieuws houden? Nergens staat dat dit een optie is voor Ajax of voor hem.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag haller henderson jong kiki klaiber koeman krapel labyad malen mannsverk marin oranje rcv reijnders rensch rosario schouten sevic simons tahirovic vos weghorst zirkzee