Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax presenteert nieuw uittenue

31 mei 2024 11:25 - Ajax en Adidas
Foto: Pro Shots

Ajax presenteert nieuw uittenue; image source: Pro Shots

Adidas en Ajax hebben vandaag het nieuwe uittenue voor komend seizoen gelanceerd. De creatieve aard van de Nederlandse hoofdstad is de inspiratiebron gebleken voor het design. Het shirt lijkt te refereren naar het schilderij "De Sterrennacht" van Vincent van Gogh, al reppen de club en Adidas hier niet over.

Het tenue is opgebouwd uit verschillende tinten blauw, met geel als meest opvallende accentkleur. Op de achterkant van het shirt zijn de Amsterdamse Andreaskruisen te zien. In dezelfde stijl als het uittenue wordt ook de nieuwe trainingskleding voor zowel spelers als staf geïntroduceerd. De trainingskleding voor spelers heeft geel als meest prominente kleur, voor staf is dit blauwgroen.

De tenues zijn per direct online te bestellen via de Ajax Fanshop of te vinden in de Official Ajax Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad, adidas.nl en in de adidas Store in de Kalverstraat.

Meer op Ajax en Adidas
Tags

adidas uittenue kalverstraat trainingskleding accentkleur andreaskruisen arena bataviastad blauw blauwgroen design fanshop fanshops geintroduceerd gelanceerd gogh inspiratiebron prominente refereren reppen schilderij sterrennacht stijl tenue tenues tinten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dit is een grapje toch?
Wat een foeilelijk shirt.
+6/-2

2 maanden geleden
`Ajax presenteert nieuw uittenue`

of

`Ajax presenteert het nieuwe uittenue`

[taalnazi modus off]

En inderdaad, het nieuwe tenue is kapotlelijk.
+1/-2

2 maanden geleden
En als je epilepsie hebt: Het filmpje niet kijken
+3/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Mooi shirt niks mis mee, maar ja als je geen smaak heb
dan houdt het op 😉
Misschien eens in de spiegel kijken dan weet je wat lelijk is.🤣
+2/-3

 
2 maanden geleden
Nou, ik heb eerst maar even mijn bril gepoetst, omdat ik dacht dat het daar aan lag. Maar het bleef pijn aan mijn ogen doen. Ajax heeft mooiere uittenues gehad. Meestal is het derde tenue een stuk mooier. Samen met dat witte crême shirt met die pastelstrepen van afgelopen seizoen en dat roodwitblauwe wiebertjesshirt van Umbro hoort dit bij de lelijkste aller tijden. Ik dacht eerst dat het het nieuwe warming up shirt was.
+2/-0

2 maanden geleden
Waarom altijd zo negatief. Ik vind de eerste indruk wel mooi en zeer goede keuze met de kleur geel. De wederopstanding kan weer beginnen. Toppers👊💪
+2/-3

 
2 maanden geleden
Waarom altijd zo negatief? Dat vind ik in dit geval niet opgaan. Gewoon een kwestie van smaak. Aan smaak valt niet te twisten. Als jij spruitjes niet lekker vind dan ben je toch ook niet negatief. Nou ja wel over de smaak van spruitjes, maar je begrijpt vast wat ik bedoel.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Is elk jaar zo, de eerste reacties zijn altijd negatief, altijd hetzelfde.
Die gasten hebben geen kleur in hun leven haha, zien alles zwart wit.
+1/-1

2 maanden geleden
Niet mijn smaak. Wat lelijk, zeg.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Voor mijn part spelen ze in hun onbedekte derriere, e***l paars of v****a roze zolang die bal er maar aan de ander kant er ingaat.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Eens hoor. Uiteindelijk kunnen prestaties de meest lelijke shirts ineens mooi laten lijken :)
+2/-0

2 maanden geleden
Altijd wel grappig om elk jaar die (negatieve) reacties te lezen. Op zich een vorm van entertainment en uiteraard (geen) smaak. Daarna zien we jan en alleman weer gewoon lopen in het nieuwe shirt. Mooi toch 😉
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik denk dat het kuddevorming is (maar wie ben ik?).
Geef je geen commentaar dan hoor je er niet bij.
Het zelfde geldt voor het dragen van een shirt.
+2/-0

2 maanden geleden
Adidas kan geen mooie shirts maken. Dit shirt is slechts de zoveelste bevestiging. Hoe lang duurt eigenlijk dat contract nog met Adidas?
+1/-0

 
2 maanden geleden
We mogen hopen nog heel lang.
Er is geen kledingsponsor die zoveel betaald en daarmee, bij goed beleid binnen de club, bijdraagt aan het succes dat jij en ik onze club willen zien hebben.
En het is zoals Niek_2007 al schreef, straks zit het halve stadion vol met volwassen mensen met een "lelijk Adidas shirt" aan. 😂😂😂
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ben ik het niet per definitie mee eens :-)
Hoeveel geld hebben we er voor over om in lelijke shirts te voetballen? Ik vind persoonlijk dat identiteit, klasse en uitstraling ook veel waarde vertegenwoordigen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik heb respect voor jouw mening Camus.
Persoonlijk word ik liever kampioen met een lelijk shirt dan 5e met een mooi shirt.
En omdat te bewerkstelligen heb je sponsoren nodig en sponsoren verwachten wat terug voor hun geld.
En het blijft ook een kwestie van smaak.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Het gelekte nieuwe thuisshirt is anders beter dan we de afgelopen jaren gezien hebben.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chaotisch elsimao farioli godts hato henderson inverted janse jim jong kaplan kiki kroes linkspoot mika mislintat olympiakos sevic skimovic sneer sosa sutalo wijndal