Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV hoopt Sean Steur bij Ajax op te pikken

29 mei 2024 22:37
Foto: Pro Shots

PSV hoopt Sean Steur bij Ajax op te pikken; image source: Pro Shots

PSV onderneemt pogingen om een van de grootste talenten van Jong Ajax over te nemen. Sean Steur, het broertje van de talentvolle PSV jeugdkeeper Roy Steur, kan in de aanstaande transferperiode herenigd worden met zijn broer. PSV hoopt het talent transfervrij over te kunnen nemen, omdat hij momenteel nog geen profcontract heeft ondertekend bij Ajax.

De zestienjarige Sean maakte in de laatste competitiewedstrijd van Jong Ajax zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie en de jeugdspeler staat er dan ook ontzettend goed op bij de club. Ajax probeert de talentvolle middenvelder al maandenlang een contract te laten tekenen, maar Sean Steur lijkt de boot nog altijd af te houden en zijn mogelijkheden te verkennen. Met de interesse van onder meer PSV nu dus als gevolg.




Tags

sean steur jong jeugdkeeper jeugdspeler profcontract

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ja altijd doen joh ja gaat van de beste club van Nederland naar een wannabe wanneer PSV per ongeluk kampioen wordt barst het altijd van de ex Ajacieden in dat elftal
+5/-2

2 maanden geleden
Is het gebruikelijk dat een speler van 16 jaar die een contract van Ajax krijgt aangeboden daar maanden over na moet denken?
+3/-1

2 maanden geleden
Probeert al maandenlang... zo'n jongen heeft het niet helemaal naar z'n zin is m'n eerste gedachte. Of gaat dit ordinair om geld.
+3/-1

2 maanden geleden
En Zinnagel wordt door Feijenoord binnen gehengeld. Serieus zonde, maar als ze denken het daar beter voor elkaar te hebben…. Geen energie meer in steken. 👋🏻
+1/-1

 
2 maanden geleden
In het geval Steur heeft het gezin 2 zonen die in de jeugd van 2 verschillende Nederlandse topclubs spelen dus kunnen goed vergelijken en trekken een conclusie.
Waar zou het dan aan liggen?
Ze denken het niet maar ervaren het.
Er juist energie in steken want er is iets mis anders gaan die jongens niet weg.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Eens wat betreft energie steken in het uitzoeken hoe en waarom….. Verder die jongens lekker laten lopen, ik vindt als je zoveel kansen gekregen hebt bij Ajax en potentie hebt je wel iets terug mag doen voor de club…. Maar goed, amdere tijden.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Het zit dieper dan we denken.
Coaches en coordinators vertrekken ook: Simon Tahamata, Vanenburg, Saïd Ouaali, Edmond Claus.
+2/-0

2 maanden geleden
Ook dit staat symbool voor de gigantische puinhoop die het bij Ajax is.
Nog niet zo lang geleden dacht je er niet over na de Ajax jeugd te verruilen voor welke andere Nederlandse jeugdopleiding dan ook, dat was sowieso een degradatie en al helemaal voor dat rare Psv.
+4/-0

2 maanden geleden
Lekker afscheid van nemen als die de boot afhoud, 16 jaar haha. Doei
+3/-0

 
2 maanden geleden
Wat de speler betreft mee eens, maar ik vind het een zorgelijke zaak dat er nu grote talenten willen vertrekken. Eigenlijk net zo zorgelijk dat verhuurde spelers aan hun lot worden overgelaten en niet terug willen keren. Daar moet wel iets mee gebeuren.
+3/-0

2 maanden geleden
Allemaal gevolg van het gevoerde wanbeleid en bestuurlijke chaos.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Niet mee eens! Dit soort dingen zijn van alle tijden. Er is altijd wel een talentje dat wegloopt. Alleen nu komt het allemaal hard binnen, omdat Ajax in moeilijke tijden zit.
+2/-0

2 maanden geleden
Kroes wil dat spelers voor Ajax kiezen vanwege de unieke cultuur, het opleidingsklimaat en de sportieve ambities van de club.

Helder dat Steur daar dus niet bij past.

In dat kader zou ik alle boot afhouders deze zomer enkele reis naar een andere opleider geven opdat er ruimte komt en blijft voor echte Ajacieden van de toekomst!​
+1/-1

2 maanden geleden
Tsja, Ajax heeft inmiddels verschillende PSVers binnen gehaald, dus het gebeurt ook wel eens andersom. So be it, we gaan het zien
+1/-1

2 maanden geleden
Je zou toch denken dat het nu een perfecte tijd is voor de jeugd om hun kans te grijpen voor het eerste elftal. Er moet bijna een heel nieuw elftal komen dus kansen genoeg. Maar niet dus.
+1/-0

2 maanden geleden
Pikken we toch een betere op bij Sparta of zo :)
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.212 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom banel berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey coacht elsimao farioli forbs godts hato henderson jim kiki kroes kwalitatief opbouw pasveer ramaj rasmussen rensch sevic shogun sosa sutalo taylor traore vojvodina