Transparent
Inloggen
Sluiten

Drie Ajax-vrouwen opgeroepen voor Oranje

28 mei 2024 13:57
Foto: Pro Shots

Drie Ajax-vrouwen opgeroepen voor Oranje; image source: Pro Shots

Sherida Spitse, Romée Leuchter en Chasity Grant zijn door bondscoach Andries Jonker opgeroepen voor het Nederlands dameselftal om het in de EK-kwalificatie op te nemen tegen Finland. Het tweeluik van de Oranje dames tegen het Scandinavische land zullen vooral in het teken staan van de afzwaaiende Lieke Martens. Van het als tweede geëindigde Ajax zijn er dus drie spelers opgenomen voor de twee wedstrijden.

Landskampioen FC Twente is met vier speelsters de hofleverancier van de huidige selectie die EK-kwalificatie af moet gaan dwingen. PSV en Ajax volgen met drie speelsters.




Tags

oranje kwalificatie speelsters afzwaaiende andries chasity dames dameselftal finland geeindigde grant hofleverancier jonker leuchter lieke martens romee scandinavische sherida spitse twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik dacht even dat Koeman de weg nog verder kwijt was.
+1/-0

2 maanden geleden
Leuchter heeft zich al geblesseerd afgemeld zover ik weet. Wat ik onbegrijpelijk vind is dat er 3 keepers zijn opgeroepen, waarvan er 2 op de weg terug zijn een blessure. De 3e heeft zich nu geblesseerd afgemeld en dan wordt niet de keeper van Ajax of PSV opgeroepen, maar het blunderwonder van feijenoord. Regina van Eijk heeft zich laten zien in de CL, heeft veel ervaring opgedaan en Dian Alkemade van PSV is in bloedvorm. Nee, ons orakel Jonker gaat Weimar oproepen, want die traint zo lekker mee. Ook de selectie van Baijings van Bayern München is mij een raadsel. Ze speelt nauwelijks en is niet beter dan de middenvelders van Ajax, Twente en PSV.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Tja KNVB trainers zijn nou niet bepaald het neusje van de zalm. Zonder Louis zou Jonker het nooit tot profcoach hebben geschopt.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom banel berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey coacht elsimao farioli forbs godts hato henderson jim kiki kroes kwalitatief opbouw pasveer ramaj rasmussen rensch sevic shogun sosa sutalo taylor traore vojvodina