Transparent
Inloggen
Sluiten

Martha transfervrij de deur uit

27 mei 2024 10:02
Foto: Pro Shots

Martha transfervrij de deur uit; image source: Pro Shots

Ar'Jany Martha vertrekt deze zomer bij Ajax. De club trachtte de vleugelspeler te verleiden tot het tekenen van een nieuw contract, maar zijn er uiteindelijk niet uitgekomen met de speler. Daardoor vertrekt de linkervleugelspeler deze zomer transfervrij uit Amsterdam.

In het voorbije seizoen liet John van 't Schip het talent van Jong Ajax nog debuteren in het eerste van de club. In de thuiswedstrijd tegen FC Volendam maakte hij nog een sterke indruk, toch verdween hij na enkele wedstrijden weer uit de basis. Omdat zijn contract eind volgende maand afloopt, wilde Ajax het contract verlengen. Martha heeft het contractvoorstel om met drie jaar te verlengen inmiddels afgewezen. Naar verluidt zijn er zowel Nederlandse als buitenlandse clubs geïnteresseerd in de multifunctionele vleugelspeler.
Tags

martha contractvoorstel jany jong linkervleugelspeler trachtte uitgekomen volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Zonde van de transferwaarde van een paar ton maar als voetballer niet het Ajax niveau.
+2/-0

 
4 weken geleden
Denk juist een prima besparing op loonkosten voor een speler die je niet verder gaat brengen.
+3/-0

 
4 weken geleden
Zo kan je het ook zien maar was zijn contract met een jaartje verlengd geweest dan had je nog 2 of 3 ton kunnen vangen want een uitzichtloze situatie plus interesse is 1+1=2.
Niets aan te doen.
Positief blijven en denken was dit maar het grootste probleem geweest van het afgelopen seizoen.
+1/-0

4 weken geleden
Niet het gewenste niveau, dus geen ramp.
+4/-0

4 weken geleden
One down ...
+1/-1

4 weken geleden (gewijzigd)
Nu hosanna stemming in de reacties, maar als de speler straks ergens doorbreekt en Ajax gaat pogingen doen om hem terug te halen, zullen termen als 'wanbeleid' weerklinken. In mijn ogen een getalenteerde speler die fysiek sterker (of slimmer) moet worden en mentaal (nog) niet klaar was voor spelen in het 1e. Begon goed, maar zakte daarna ver weg. Staat tegenover dat het in die periode over de hele linie zeer slecht ging, dus probeer daar als jeugdspeler maar eens bovenuit te steken.
+3/-1

 
4 weken geleden
Hij wil toch zelf weg? Voor hem 10 anderen.
+3/-0

4 weken geleden
Had hem wel paar x op linksbuiten willen zien.
+1/-3

 
4 weken geleden
Ik heb hem in de jeugd talloze malen op links -en rechtsbuiten gezien. Onbegrijpelijk dat hij überhaupt lang in de jeugdopleiding heeft gezeten en zelfs Ajax 1 heeft gehaald.
+7/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Prima. Vond hem niet goed genoeg voor het niveau dat Ajax normaal gesproken nastreeft. Bovendien heb je niet veel aan spelers die niet graag bij Ajax willen blijven.
+3/-0

4 weken geleden
Wanneer een speler als Quinten vertrekt, is dat zonde. Martha is echter toch een stukkie minder getalenteerd, dus veel succes elders!
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen capaciteiten depay elsimao farioli frankrijk gravenberch henderson jim jong kiki koeman krapel kroes mannsverk oranje rcv reijnders rensch rosario selectiespelers sevic simons steijn tahirovic taylor vms vos weghorst zirkzee