Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerónimo Rulli opgenomen in voorselectie Argentinië

21 mei 2024 13:51
Foto: Pro Shots

Gerónimo Rulli opgenomen in voorselectie Argentinië; image source: Pro Shots

De blessure van Dinant Ramaj lijkt voor Geronimo Rulli gunstig uit te pakken. Sinds de Duitse keeper geblesseerd raakte, nam de Argentijnse doelman zijn plek onder het doel weer in. Dankzij deze gespeelde wedstrijden is de keeper nu door bondscoach Lionel Scaloni opgenomen in de voorselectie van het Argentijnse elftal.

De regerend wereldkampioen gaat komende maand de strijd aan om na de wereldtitel ook de Copa America naar Argentinië te halen. Argentinië zit in een poule met Canada, Chili en Peru. De keuze voor Rulli lijkt ten koste te zijn gegaan van PSV-keeper Walter Benitez, die het toernooi vanaf thuis of vakantie mag gaan volgen.




Tags

argentinie rulli geronimo benitez canada chili dinant peru ramaj scaloni walter wereldkampioen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Grappig hoe belangrijk status is. Benitez keept veel meer en beter seizoen dan Rulli, maar die laatste blijft een streepje voor hebben.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Rulli heeft meer schoten verwerkt, zal men denken.
+2/-0

2 maanden geleden
Goed voor de transferwaarde
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

depay elsimao farioli forbs frankrijk hag haller hato kaplan kiki klaiber koeman kroes labyad lido malen marin mokio oostenrijk oranje reijnders rensch rosario schouten sevic simons speelstijl utrecht zekerheidjes zirkzee