Transparent
Inloggen
Sluiten

Dreun voor Henderson, Ajacied niet naar EK

21 mei 2024 11:58
Foto: Pro Shots

Dreun voor Henderson, Ajacied niet naar EK; image source: Pro Shots

Jordan Henderson is niet opgenomen in de voorselectie van het Engels elftal voor het aanstaande Europees Kampioenschap in Duitsland. De Engelse bondscoach heeft besloten de ervaren middenvelder thuis te laten deze zomer. Henderson kwam bij Ajax tot negen duels in de Eredivisie en heeft bondscoach Gareth Southgate in die duels onvoldoende weten te overtuigen.

Het was de voornaamste reden voor Jordan Henderson om afgelopen winterstop voor Ajax te kiezen en zijn kansen om mee te mogen naar het EK nieuw leven in te blazen. Na de toernooien om het EK in 2012, 2016 en 2021 en de WK's van 2014, 2018 en 2022 wel gespeeld te hebben, moet de ervaren Engelsman nu dus verstek laten gaan. De Engelsen zitten in een groep met Servië, Denemarken en Slovenië.




Discussieer mee op de forums


Tags

henderson dreun jordan denemarken duitsland eredivisie gareth slovenie southgate verstek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dat is wel sneu voor Henderson. Ging weg uit SA, kwam naar Ajax met het oog op EK en dan nu kan hij vakantie gaan vieren. Niet fijn voor hem.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik dacht dat de voornaamste reden om naar Ajax te gaan was dat Henderson weg uit Saudi-Arabië wilde, maar om financiële redenen een terugkeer naar Engeland geen goede optie voor hem was. Verder heeft Henderson ook geen plekje in de selectie van Engeland verdiend.
+2/-0

2 maanden geleden
Net zo verrassend als dat Koeman mij niet selecteerde.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Jij hebt ook 81 caps?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nee, ik was nooit goed genoeg en Henderson is niet goed genoeg meer.
+2/-0

2 maanden geleden
Terecht, kijk die selectie ff van Engeland.
+2/-0

2 maanden geleden
Lijkt me geen verrassing als je bij dit Ajax niet boven de rest kunt uitsteken of de ploeg op wat voor manier dan ook niet op sleeptouw kunt nemen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

depay elsimao farioli forbs frankrijk hag haller hato kaplan kiki klaiber koeman kroes labyad lido malen marin mokio oostenrijk oranje reijnders rensch rosario schouten sevic simons speelstijl utrecht zekerheidjes zirkzee