Transparent
Inloggen
Sluiten

Bergwijn: "We moeten dit snel vergeten"

19 mei 2024 16:43

Steven Bergwijn sprak van een open wedstrijd die alle kanten opging tegenover ESPN: "Ik denk dat deze wedstrijd wilden winnen en we speelden gewoon in een sterke opstelling. We wilden een goede pot neerzetten, maar het is niet zo gelopen. Het was tekenend voor dit seizoen, maar ik denk dat we dit snel moeten vergeten."

De aanvoerder is een van de twee Ajacieden in de voorselectie van het Nederlands elftal en daar was hij ook wel mee bezig vandaag, zo erkende hij: "Je wilt je altijd bewijzen. Ik ben een tijd geblesseerd geweest en het was een moeilijk seizoen. Het zat niet mee, dus ik ben blij dat ik bij de voorselectie zit. Ik probeer altijd mijn best te doen en alles te geven."

Gevraagd naar zijn toekomst ging de linksbuiten kort in over zijn situatie volgend seizoen: "Ik heb nog gewoon een contract, zo simpel is het. Een vertrek is nooit ondenkbaar. Ik heb het naar mijn zin bij Ajax, ondanks het moeilijke seizoen. Het is een mooie club en de grootste club van Nederland. We gaan het zijn. Zelf heb ik nog niets gehoord vanuit de club."




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn erkende espn linksbuiten nederland ondenkbaar opging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.217 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

backup brobbey conceicao depay dortmund elsimao farioli frankrijk geertruida gravenberch hato kaplan kiki koeman mikautadze mislintat mokio nederland oostenrijk oranje rensch rosario schouten sevic skimovic sosa sutalo veerman wijnaldum wijndal