Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind verlengt contract bij Girona

16 mei 2024 00:46
Foto: Pro Shots

Daley Blind verlengt contract bij Girona; image source: Pro Shots

Mochten er fans nog een sprankje hoop hebben dat clublegende Daley Blind terug zou keren naar Amsterdam deze of volgende zomer, komen deze van een koude kermis thuis. De speler heeft een uitermate en verrassend succesvol seizoen achter de rug bij de huidige nummer drie van de Primera Division. Vandaag kondigde hij aan er nog een jaar in Spanje aan vast te plakken. Zijn contract liep nog tot de zomer van 2025 en nu dus tot 2026.

Op X meldde hij via de clubpagina van Girona FC dat hij ontzettend blij is met het verlengen van zijn contract. "Ik ben erg blij te kunnen vertellen dat ik een nieuw contract heb getekend. Ik kijk er naar uit jullie volgend seizoen weer te zien in het Montilivi."Daley Blind verruilde FC Bayern München vorige zomer voor de Spaanse club. Hij werd in Spanje direct een vaste en gewaardeerde kracht, getuige zijn drieëndertig optredens voor de absolute verrassing van de Primera Division dit seizoen. De club deed lange tijd mee om de landstitel en maakt momenteel nog kans tweede te eindigen in de Spaanse competitie, met als gevolg dat de club volgend seizoen haar debuut in de Champions League kan maken.
Tags

blind girona division primera bayern clublegende clubpagina drieendertig kermis kondigde koude landstitel montilivi optredens plakken sprankje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 dagen geleden
Het was heerlijk om te zien hoe Daley bij Girona zijn oude nivo weer haalde. Bij Ajax was dat niet meer het geval door die vreselijke Schreuder die dacht het Ajax hart van Daley kapot te moeten maken.
Girona was een verademing om naar te kijken met prachtig brutaal aanvallend spel waarin Daley zonder meer een belangrijke rol speelde. En dat in een veel zwaardere competitie als de onze. Gezien Schreudertje? Natuurlijk niet want Alfredje speelde het op de man met Daley die daardoor geen plezier in het voetbal bij Ajax meer had en dat was te zien. Gelukkig is Daley weer terug en Schreuder nergens meer te bekennen. Girona in de CL en Ajax met de hakken over de sloot vijfde. Wie dat had gespeeld bij de bookies voor het seizoen die kan nu een nieuw huis kopen.
+6/-0

 
7 dagen geleden
Niet vergeten dat Blind altijd geroepen heeft Ajax niet persé als zijn laatste club te zien en open stond voor nieuwe uitdagingen.
Dus die had net als Tadic het zinkende schip verlaten.
+2/-1

 
7 dagen geleden (gewijzigd)
Nou, Blind was al overboord gegooid voordat hij weg was hoor. Schreuder had hem de derde linksback gemaakt na de toppers Wijndal en Salah Eddine dus die kreeg op die manier de boodschap wegwezen jij.
+3/-0

 
7 dagen geleden (gewijzigd)
Klopt dat hij "weggepest" is door Schreuder (trap na gekregen door Huntelaar en waar V d Sar overal voor ging liggen waar hij niet voor moest gaan liggen liet hij het nu na) maar wat ik probeer te zeggen dat hij met regelmaat liet weten dat Ajax "EEN" club in zijn carrière was en niet "DE" club.
Wanneer er een grote uitdaging op zijn pad was gekomen had hij ook de club verlaten.
Dus hij had net als Tadic het zinkende schip verlaten begin dit seizoen als hij niet was "weggestuurd" door Schreuder.
Zowel Tadic als Blind zouden we goed kunnen gebruiken nu.
Niemand houdt deze 2 "echte Ajacieden" tegen om terug te keren en "hun club" te helpen.

Was Salah Eddine niet pas begin dit seizoen dus onder Steijn teruggekomen?
Ik kan me vergissen.
+1/-0

 
7 dagen geleden
En Timber, Alvarez en Kudus weg. Allemaal goede spelers. Vast nog wat vergeten. De leegloop is ook veel te hard gegaan. Leuk een hoop poen vangen op dat moment, maar daar is alles mee gezegd. Heb wel vertrouwen in de Lange, Beuker, Kroes en hoe gaat het eigenlijk met Huntelaar? Maar dit heeft wel tijd nodig.
+2/-0

 
7 dagen geleden
Timber, Alvarez en Kudus vind ik van een andere orde.
Allemaal jong en ambitieus.
Dat die weggaan is ingecalculeerd maar je moet dan wel de opgebrachte centjes goed investeren (heren Mislintat en Mossou).
Daarbij zijn Alvarez en Kudus broodvoetballers wat ik ze niet kwalijk neem.
Maar de oudere zogenaamd echte Ajacieden met name Tadic die voor de bühne in Turkije staat te juichen als Ajax wint, wat doet hij dan in Turkije?
Tadic is alleen een echte Ajacied omdat hij dan hoopt hier een kans te krijgen op technisch gebied.
Als "echte Ajacied" had hij ook kunnen proberen de kar te trekken hier op zijn leeftijd.
+2/-0

 
7 dagen geleden (gewijzigd)
Gaat moeilijk als hij (Blind) door zowel trainer als leiding op de strontkar wordt gegooid.

Na goed lezen zie ik dat je Tadic bedoelt. Ben het eens dat hij wel had kunnen blijven, maar aan de andere kant snap ik wel dat ook hij weg wilde.
+2/-0

7 dagen geleden
Oke, dat gaan we dus ook vermelden tegenwoordig??
+2/-1

7 dagen geleden
Fantastisch voor Daley, wat zal die een lange neus trekken naar Ajax, ondanks dat hij Ajacied pur sang is.
+1/-2

7 dagen geleden
fijn voor blind. als hij maar niet meer terug naar Ajax komt hoop ik
+1/-3

7 dagen geleden
Toeval of niet, sinds zijn basisdebuut bij Ajax is de club geen kampioen geworden zonder Blind :)

Natuurlijk is dat maar een leuk feitje, maar ik blijf het jammer vinden hoe hij in zijn laatste seizoen is behandeld. Dat had Blind absoluut niet verdiend. Ook hier op het forum is hij vaak verguisd. Vandaar dat ik heel blij ben dat hij het goed doet na alles wat hij heeft meegemaakt. verder denk ik wel dat Blind terughalen alleen maar slecht zou uitpakken. Die jongen doet er goed aan om lekker vrijuit en met minder druk verder te voetballen bij Girona, een club waar hij wél wordt gewaardeerd.
+4/-0

 
7 dagen geleden
Maar idd een leuk feitje.😀
Geweldig.
Mooi voor de statici, proficiat. 👍
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bertjek brobbey elsimao farioli feyenoord footballanalyst forbs hato heitinga henderson hlynsson inverted kaplan kiki kroes mannsverk nice overtal ramaj rensch schreuder sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks