Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Vrouwen verliezen halve finale van PSV

15 mei 2024 22:14
Foto: Pro Shots

Ajax Vrouwen verliezen halve finale van PSV; image source: Pro Shots

Ajax is er vanavond niet in geslaagd in eigen huis de finale van de Eredivisie Cup te bereiken. Op De Toekomst in Amsterdam was de Eindhovense formatie met 1-2 te sterk na verlenging. Ajax ging de slotfase aanvankelijk nog in met een voorsprong, twaalf minuten voor tijd maakte de kort daarvoor ingevallen Tiny Hoekstra de bevrijdende 1-0, die gelet op het spelbeeld ook de winnende treffer leek. Twee minuten voor tijd maakte Veerle Buurman echter gelijk. Dankzij een penalty van Joëlle Smits in de zevende minuut van de verlenging bekeren de Eindhovenaren door. Ajax was niet meer in staat in het restant van de verlenging de wedstrijd nog om te draaien.

De vrouwen van PSV gaan het in de finale opnemen tegen landskampioen FC Twente. Die ploeg won haar halve finale in eigen huis met duidelijke cijfers(3-0) van Fortuna Sittard.




Tags

verlenging bekeren bevrijdende buurman eredivisie fortuna gelet hoekstra joelle smits spelbeeld tiny twente veerle

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bertjek brobbey elsimao farioli feyenoord footballanalyst forbs hato heitinga henderson hlynsson inverted kaplan kiki kroes mannsverk nice overtal ramaj rensch schreuder sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks