Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "Niemand had zin in de play-offs"

12 mei 2024 17:23

Brian Brobbey was blij dat het doel van de vijfde plek was behaald: "Dat hebben we goed gedaan. Ik denk dat niemand zin had in de play-offs. Vandaag voelde ik me prima, alleen op het eind een klein krampje. Mijn pees blijft gevoelig, maar mijn hamstring problemen heb ik geen last meer van."

Brobbey werd vandaag verkozen tot de Ajacied van het seizoen, persoonlijk vond Brobbey het van hemzelf wel een goed seizoen: "Ik denk dat ik mezelf goed heb laten zien. Ik denk dat ik wel belangrijk ben geweest."

Er was zichtbaar wat discussie tussen Henderson en Brobbey, maar daar moeten we niet te veel achter zoeken volgens de spits: "Ik weet niet wat we tegen elkaar zeiden, maar we hebben gewonnen. Ik kon hem niet eens verstaan. Hij praat soms wel moeilijk. Ik hoop wel dat hij blijft, de ervaring die hij mee brengt is goed voor het hele team."
Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey henderson krampje pees verstaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen capaciteiten depay elsimao farioli frankrijk hag henderson jim jong kiki klaiber koeman krapel kroes labyad mannsverk marin rcv reijnders rensch rosario sevic simons steijn tahirovic taylor vms vos weghorst