Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax pikt jonge doelman op bij Standard Luik

7 mei 2024 23:53 - Ajax
Foto: Pro Shots

Ajax pikt jonge doelman op bij Standard Luik; image source: Pro Shots

Martin Henrion speelt vanaf deze zomer voor Ajax. De zestienjarige keeper komt over van Belgische topclub Standard Luik. Ajax heeft de transfer vanmiddag aangekondigd op haar officiële kanalen. De club maakt melding dat de doelman een driejarig contract heeft getekend in Amsterdam. Hij sluit komende zomer aan bij Ajax onder 17.

Het Belgische talent is momenteel jeugdinternational van de Rode Duivels. In België staat hij bekend als groot talent, in Football Manager-termen een zogeheten Wonderkid. Hij zou onder meer aanbiedingen hebben gehad van gerenommeerde clubs uit de Bundesliga maar besluit dus voor Ajax te kiezen. Een transfer om de komende jaren in de gaten te houden op De Toekomst.


Tags

luik standard belgie bundesliga henrion termen wonderkid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Nou goede zaak , ken de jongen niet. Maar gij zal zijn wedstrijden pakken bij jong Ajax. Welkom Martin
+2/-1

3 weken geleden
Welkom Martin, ik heb gedroomd dat jij een wereldrecord gaat schrijven door 300 wedstrijden op rij voor Ajax 1 de nul vast te houden en dit in de boeken komt.
+5/-1

 
3 weken geleden
Ik hoop niet dat je van mij gaat dromen want je hebt wel hele rare dromen.
+3/-1

 
3 weken geleden
Tegenwoordig ben ik al blij dat ze 1 wedstrijd de 0 kunnen houden. Dat was voor het laatst begin maart en dit seizoen (met Europese wedstrijden en de beker meegerekend) is dat maar 5 x voorgekomen. Wat een verdediging…
+1/-0

3 weken geleden
1tje voor de toekomst en goede zaak dat men ook bezig is met het eerste elftal van pak 'm beet 2028. Kan persoonlijk niet zo goed tegen die teksten zoals: Nog een keeper, moeten we niet een rechtsvoor gaan kopen.
+3/-0

3 weken geleden
Welkom bij Ajax!
+1/-1

3 weken geleden
Sorry voor het offtopic bericht, maar wat vinden jullie van de 3 gelekte shirts? 1e en 3e vindt ik zelf brilliant. Ik snap overigens ook niet dat er geen topic van gemaakt word, geruchten worden ook altijd gedeeld.
+1/-0

 
3 weken geleden
Omdat ze hier ook door beginnen te krijgen dat het geen lekken is maar een marketingtool om mensen gek te krijgen en de verkoop te stimuleren?
Beste Sitaran, is het je nooit opgevallen dat elk jaar rond dezelfde tijd de nieuwe shirts lekken?
Een multinational als Adidas niet in staat is om het binnenshuis te houden, de betrokkenen nooit ontslagen worden en het elk jaar weer mogen lekken?
Het is een heel simpel principe, een koekje dat je uit de trommel van je moeder pikte smaakte lekkerder dan wanneer jouw moeder dat zelfde koekje aan je gaf.
Als ze er een topic aan wijden dan zal de tekst moeten zijn: Adidas heeft de nieuwe shirts voor het komende seizoen bekent gemaakt en niet het is gelekt.

En bij mensen die shirts kopen moet ik altijd aan die dikke PSV supporter denken met dat fototoestel op zijn buik.
+2/-0

 
2 weken geleden
Eens Ling, zo gaat het inderdaad. Neemt niet weg dat ik het wel leuk vind om er over te lezen/praten, meningen enzo 😉
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.229 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bertjek brobbey elsimao engeland farioli feyenoord footballanalyst forbs gaaei hato heitinga henderson inverted kaplan kiki mannsverk nice overtal ramaj rensch schreuder sevic shogun sosa steijn sutalo taylor titel wingbacks