Transparent
Inloggen
Sluiten

Van 't Schip: "Een goede en belangrijke overwinning"

5 mei 2024 17:07

Trainer John van 't Schip vond na de overwinning dat er nog steeds veel beter kan en was realistisch: "Het was een goede en belangrijke overwinning. De eerste helft kon het tempo nog wel wat hoger en waren we slordig in de passing. Vlak na rust kom je goed weg en worden de ruimtes wat groter. Daarna hebben we het goed afgemaakt."

Henderson was weer terug en was vandaag ook belangrijk volgens de trainer: "Vanaf het moment dat hij hier is heeft hij zich bewezen als een belangrijke speler die coacht, bij de les blijft en voorop gaat. Hij is er een tijd uit geweest en hij heeft nu een goede rentree gemaakt."

Mannsverk en Taylor ging met lichte pijntjes naar de kant, waar de trainer achteraf een korte toelichting gaf van hun kwetsuren: "Mannsverk had kramp en Kenneth had na de eerste goal last. Maar hij heeft de hele wedstrijd uit gespeeld."
Tags

mannsverk coacht henderson kramp kwetsuren les passing pijntjes taylor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bertjek brobbey elsimao engeland farioli feyenoord footballanalyst forbs gaaei hato heitinga henderson inverted kaplan kiki mannsverk nice overtal ramaj rensch schreuder sevic shogun sosa steijn sutalo taylor titel wingbacks