Transparent
Inloggen
Sluiten

Olympia nieuwe hoofdsponsor Ajax-jeugd

30 april 2024 12:48 - Ajax
Foto: Pro Shots

Olympia nieuwe hoofdsponsor Ajax-jeugd; image source: Pro Shots

Zojuist is bekend gemaakt dat Olympia de nieuwe hoofdsponsor wordt van de Ajax-jeugd. De naam van de uitzendorganisatie zal als shirtsponsor zichtbaar zijn op de tenues van de verschillende jeugdteams. Olympia vervangt vanaf komend seizoen Acronis. Het techbedrijf, marktleider in cyber security was sinds 2021 verbonden aan Ajax en neemt deze zomer dus afscheid van de huidige vorm. Ook de Future-Cup, het internationale jeugdtoernooi van Ajax, zal de naam van Olympia gaan dragen.

Commercieel directeur van Ajax Menno Geelen is content met de nieuwe sponsor: "Olympia en Ajax passen erg goed bij elkaar. Dan heb ik het over onze aanwezigheid in het hele land, maar met name over onze overlappende ambities en waarden. Opleiden en werk maken van talent staat net als bij ons ook bij Olympia centraal, evenals de ambitie om kansen te creëren voor en impact te maken op iedereen. Een betere shirtsponsor van onze toekomst kunnen we ons dan ook bijna niet wensen."

Ook Dimitri Yocarini, algemeen directeur van Olympia, verheugt zich over de aanstaande samenwerking met Ajax: "Ik ben geweldig trots dat we ons aan Ajax en de Ajax-jeugd verbinden. Talentontwikkeling staat bij ons allebei centraal. Iedere dag ontwikkelen, beter worden, opleiden, groei en maximale impact; voor ons enorm belangrijk en een feest van herkenning bij Ajax. Hoe mooi als we daar de komende jaren samen jeugdspelers zien doorbreken en we kunnen zeggen dat we daar, op een bescheiden maar trotse wijze, aan hebben bijgedragen.”

Acronis, de voorgaande shirtsponsor van de Ajax-jeugd, blijft als partner aan de club verbonden. Hun focus komt echter meer te liggen op de wedstrijden in de Johan Cruijff Arena en de zakelijke doelgroep van de club en het techbedrijf.
Tags

olympia hoofdsponsor shirtsponsor acronis techbedrijf aanwezigheid arena bijgedragen cyber dimitri doelgroep future geelen herkenning jeugdtoernooi marktleider overlappende security sponsor tenues trotse uitzendorganisatie verheugt yocarini

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Om een uitzendbureau nu een goede match te noemen met Ajax, tsja Geelen, ik weet het niet
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hoezo? Is een bank zoals ABN AMRO beter dan? Of een verzekeringsmaatschappij zoals Aegon? In het bericht staat letterlijk wat ze met Ajax gemeen hebben. Niet dat dit heel veel uitmaakt, als ze maar een mooi bedrag overmaken. Ik ben juist blij met Geelen, Ajax is in de afgelopen twee jaar alleen maar negatief in het nieuws (of gebruikt als leedvermaak/punch-line). Dan is het erg mooi dat Geelen om de negativiteit en sportieve wanprestaties werkt en toch Ajax goed in de markt kan zetten.
+2/-0

3 maanden geleden
Het is reclame. Boeiend.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson