Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorrel Hato: "Kan weinig positiefs zeggen over de wedstrijd"

24 april 2024 23:46
Foto: Pro Shots

Jorrel Hato: "Kan weinig positiefs zeggen over de wedstrijd"; image source: Pro Shots

Ook Jorrel Hato kwam na het teleurstellende gelijkspel voor de camera's van ESPN in gesprek met Hans Kraaij Jr: "Ja, ik ben ook chagrijnig. Natuurlijk van het resultaat. Ook de penalty, die is misschien terecht maar ik vind het geen rode kaart. Terecht? Dan moet ik hem nog terugzien want zoals ik het gezien heb denk ik dat je daar geen rood voor hoeft te geven. Dan moet ik hem echt nog even terug kijken. Maar gelukkig zijn wij geen scheidsrechters, nee. We hebben zestig minuten met tien man gespeeld en de laatste vijftien minuten echt gas gegeven. Stukje mentaliteit, we hadden graag nog de 3-2 gemaakt in de slotfase maar kan weinig positiefs over de wedstrijd zeggen."

Over de mentale en fysieke staat van Brian Brobbey zei de verdediger: "Ik heb hem alleen gevraagd hoe het met zijn blessure is. Hij kon gewoon echt niet door. Dat is vervelend voor ons, maar voor hem ook. Brian is een goede en sterke jongen dus hij komt hier wel overheen, denk ik."

Ook vroeg Hans Kraaij naar de mogelijke komst van Graham Potter naar Ajax als opvolger van John van 't Schip: "Ik weet dat hij trainer was bij Chelsea en Brighton. Hij was ontslagen bij Chelsea, toch? Voor de rest kan ik niet zeggen of het een goede of geen goede trainer is. De groep is hier helemaal niet bezig. We hebben nu nog drie wedstrijden om het seizoen goed af te maken en daar geven we alles voor. Het is wel ons doel om die vijfde plek veilig te stellen, ja. We zijn niet bezig met Graham Potter."




Discussieer mee op de forums


Tags

hato jorrel positiefs chelsea graham hans kraaij potter brighton brobbey chagrijnig espn terugzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper