Transparent
Inloggen
Sluiten

Matchwinner Devyne Rensch: "Ik had liever drie punten gehad"

24 april 2024 23:38
Foto: Pro Shots

Matchwinner Devyne Rensch: "Ik had liever drie punten gehad"; image source: Pro Shots

Na afloop van de wedstrijd wordt Devyne Rensch voor de camera's van ESPN door Hans Kraaij gevraagd naar zijn Man of the Match-uitverkiezing: "Ik had liever de drie punten gehad, ja. Ik denk dat we nog chagrijniger zijn dan de spelers van Excelsior. Ik had hier graag met de drie punten willen staan, toch gestreden voor een punt dus, ja, het is wat het is.

Naar de gewijzigde tactiek van 5-4-1 naar 4-3-3 reageerde de Ajacied als volgt: "Ja, 4-3-3, ja dat ligt ons wel goed al moet ik zeggen dat het de laatste weken met vijf verdedigers ook wel goed ging. Die lijn wilden we vandaag doortrekken maar het was gewoon niet goed genoeg. We zijn wel echt teleurgesteld, drie punten waren ons doel, maar gelukkig toch een punt."

Of hij zichzelf ook nog iets kwalijk nam naast zijn goal en indirecte assist: "Ja, die voorzet kwam, ik zag hem veel te laat en ik had geen contact met Lamprou waardoor hij zo binnen kon knikken. Ik had daar veel attenter moeten zijn op de voorzet, dat neem ik mezelf wel kwalijk, ja."




Discussieer mee op de forums


Tags

rensch matchwinner attenter chagrijniger espn excelsior hans knikken kraaij lamprou match uitverkiezing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper