Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind verlengt contract bij Girona

16 mei 2024 00:46
Foto: Pro Shots

Daley Blind verlengt contract bij Girona; image source: Pro Shots

Mochten er fans nog een sprankje hoop hebben dat clublegende Daley Blind terug zou keren naar Amsterdam deze of volgende zomer, komen deze van een koude kermis thuis. De speler heeft een uitermate en verrassend succesvol seizoen achter de rug bij de huidige nummer drie van de Primera Division. Vandaag kondigde hij aan er nog een jaar in Spanje aan vast te plakken. Zijn contract liep nog tot de zomer van 2025 en nu dus tot 2026.

Op X meldde hij via de clubpagina van Girona FC dat hij ontzettend blij is met het verlengen van zijn contract. "Ik ben erg blij te kunnen vertellen dat ik een nieuw contract heb getekend. Ik kijk er naar uit jullie volgend seizoen weer te zien in het Montilivi."



Daley Blind verruilde FC Bayern München vorige zomer voor de Spaanse club. Hij werd in Spanje direct een vaste en gewaardeerde kracht, getuige zijn drieëndertig optredens voor de absolute verrassing van de Primera Division dit seizoen. De club deed lange tijd mee om de landstitel en maakt momenteel nog kans tweede te eindigen in de Spaanse competitie, met als gevolg dat de club volgend seizoen haar debuut in de Champions League kan maken.




Tags

blind girona division primera bayern clublegende clubpagina drieendertig kermis kondigde koude landstitel montilivi optredens plakken sprankje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 uur geleden
Het was heerlijk om te zien hoe Daley bij Girona zijn oude nivo weer haalde. Bij Ajax was dat niet meer het geval door die vreselijke Schreuder die dacht het Ajax hart van Daley kapot te moeten maken.
Girona was een verademing om naar te kijken met prachtig brutaal aanvallend spel waarin Daley zonder meer een belangrijke rol speelde. En dat in een veel zwaardere competitie als de onze. Gezien Schreudertje? Natuurlijk niet want Alfredje speelde het op de man met Daley die daardoor geen plezier in het voetbal bij Ajax meer had en dat was te zien. Gelukkig is Daley weer terug en Schreuder nergens meer te bekennen. Girona in de CL en Ajax met de hakken over de sloot vijfde. Wie dat had gespeeld bij de bookies voor het seizoen die kan nu een nieuw huis kopen.
+2/-0

 
2 uur geleden
Niet vergeten dat Blind altijd geroepen heeft Ajax niet persé als zijn laatste club te zien en open stond voor nieuwe uitdagingen.
Dus die had net als Tadic het zinkende schip verlaten.
+1/-0

 
2 uur geleden (gewijzigd)
Nou, Blind was al overboord gegooid voordat hij weg was hoor. Schreuder had hem de derde linksback gemaakt na de toppers Wijndal en Salah Eddine dus die kreeg op die manier de boodschap wegwezen jij.
+1/-0

 
36 minuten geleden
En Timber, Alvarez en Kudus weg. Allemaal goede spelers. Vast nog wat vergeten. De leegloop is ook veel te hard gegaan. Leuk een hoop poen vangen op dat moment, maar daar is alles mee gezegd. Heb wel vertrouwen in de Lange, Beuker, Kroes en hoe gaat het eigenlijk met Huntelaar? Maar dit heeft wel tijd nodig.
+1/-0

3 uur geleden
Oke, dat gaan we dus ook vermelden tegenwoordig??
+1/-1

2 uur geleden
Fantastisch voor Daley, wat zal die een lange neus trekken naar Ajax, ondanks dat hij Ajacied pur sang is.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bertjek blind boer brobbey calavaro elsimao farioli footystats gaal georgisch hag henderson jonk kiki kroes lot mikautadze nice ogc pasveer poster sevic shogun shots slangenkuil steijn vos