Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "Kenneth heeft goed geluisterd"

14 april 2024 19:28

"Een aardig kopballetje", zo noemde Brian Brobbey zijn doelpunt waarmee Ajax op gelijke hoogte bracht. De spits lichtte verder toe wat er gebeurde bij de goal: "Ik zei tegen Kenneth dat hij de bal gewoon bij de tweede paal moest spelen en dat deed hij. Ik zei dat hij hem moest nemen en hij heeft goed geluisterd."

Brobbey erkende dat hij als spits het eerder in de wedstrijd moeilijk had om in het spel te komen: "Het was een lastige eerste helft. Je staat op een eilandje en krijgt weinig ballen. De tweede helft spelen we een andere formatie en je ziet dat het gelijk gaat draaien. We zijn natuurlijk 4-3-3 gewend en we weten wat we moeten doen."

Na zijn blessure stond de spits een kleine 70 minuten op het veld, maar het gaat weer goed met hem geeft de spits aan: "Het gaat prima met me, maar ik was conditioneel wel een beetje moe. Na de wissel hebben het goed gedaan, want normaal krijgen we dan vaak nog tegendoelpunten."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey geluisterd conditioneel eilandje erkende lichtte moe

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos