Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag ziet terugkeer bij Ajax niet zitten'

11 april 2024 22:25 - The Athletic
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag ziet terugkeer bij Ajax niet zitten"; image source: Pro Shots

Het doorgaans zeer betrouwbare The Athletic meldt dat Ajax ook de terugkeer van Erik ten Hag lijkt te kunnen vergeten. Eerder deze week werd bekend dat de huidig manager van Manchester United wordt gezien als de droomkandidaat om na dit seizoen John van 't Schip op te volgen als trainer van Ajax, maar hij ziet het zelf niet zitten om weer terug te keren naar Amsterdam.

Afgelopen week werd ook al bekend dat Graham Potter na meerdere gesprekken gevoerd te hebben een streep zou hebben gezet door de onderhandelingen.

Meer op The Athletic
Tags

hag athletic graham potter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Snap ik, zijn er weinig die hier in durven te stappen.
Wellicht zit ten Hag te wachten op Bayern.
+4/-0

4 maanden geleden
Helaas, maar kan het ook wel begrijpen. Welke trainer wil hier zijn vingers aan branden? Dat wordt dan Frank de Boer verwacht ik.
+4/-0

4 maanden geleden
De ten Hag van 2018 zou hier wel in zijn gestapt. Wij moeten op zoek naar de volgende trainer met potentie om de top te halen, niet naar de volgende oud-Ajacied of "logische" naam.

Als je Antony en Martinez kunt scouten in Zuid-Amerika dan moet een trainer vinden die de stap hogerop wél aankan toch ook mogelijk zijn ipv het blik bekende grauwe middelmaat waar we nu al twee seizoenen mee aankloten.
+4/-0

4 maanden geleden
Om de club op te bouwen moeten eerst de rotte appels eruit, dan kan je inclusief de trainer een team formeren dat de club weer opbouwt. En met de juiste mensen is dat toch een fantastische taak om een vervallen club met een goed plan weer te krijgen waar die hoort.
+4/-0

4 maanden geleden
Potverdikkie, dit is wel echt een hele grote verrassing zeg……
+5/-0

 
4 maanden geleden
Idd merkwaardig dat de trainer van Man United niet naar de huidige nr 6 van de ED wil
+5/-0

4 maanden geleden
Ik snap dit ook, maar om een andere reden. Ik zou als trainer van Manchester ook niet melden dat ik open sta voor een terugkeer naar Ajax. Dan weet je zeker dat je kunt vertrekken.
Vraag pas stellen zodra hij op straat staat. Onderling zal er echt wel gesproken worden.
+2/-0

4 maanden geleden
Wat een nieuws. Alles is in de voorgaande reacties al geschreven.

Wat er nodig is zijn mensen die een echt Ajaxhart hebben, waarbij de malaise ze ook werkelijk aan het hard gaat en de club weer vlot wil trekken.

Maar ja, het ingewikkelde van dat is weer dat de grote spelers van wel eer veelal op een ondankbare manier eerder zijn afgedankt.
+2/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Het probleem is juist dat we teveel navelstaren naar oud spelers want die hebben (bijv generatie '95) weinig tot niets bereikt na hun actieve loopbaan. Overmars is een gepasseerd station, vd Sar was geen succes ondanks alle kansen van de wereld, Seedorf is psuedo-filosoof geworden en Rijkaard wil niks meer doen. Bogarde is een aardige veldtrainer en Reiziger zou een trainerstalent zijn ... maar dat werd ook gezegd van Maduro en Schreuder dus wat dat waard is ...

Het Ajax DNA hebben is zo enorm overschat. Alsof er wereldwijd Ajacieden de toon zetten binnen de voetbalwereld, alsof Nederlanders massaal aan het roer staan bij de grootste clubs.

Ten Hag falend bij Man. United en that's it.

Man. City, Napoli, Leverkusen etc spelen allemaal ons voetbal zonder technische inbreng van Ajacieden of zelfs maar Nederlanders.

Wij moeten een getalenteerde trainer hebben die aanvallend voetbal wil spelen en 24/7 met zijn vak bezig is. De grootste bijkomende kwaliteit die een werknemer van Ajax moet hebben is het om kunnen gaan met het saboterende kluwen van achterkamer "Ajacieden". Het zijn juist deze "betrokken" Ajacieden die de club keer op keer naar onderen trekken voor hun eigen belang.
+3/-1

 
4 maanden geleden
Ja precies.
Te veel mensen willen de macht en brengen daarmee de club ten gronde.
De echte verstandige mensen die er kijk op hebben die passen er juist voor om niet afgeslacht te worden, toch Keje?
+2/-1

4 maanden geleden
Frank de Boer, Wim Jonk of Joseph Oosting zijn logischere keuzes lijkt mij.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Ja Wim Jonk.
Dat zou een trainerstalent kunnen zijn.
Ik ben voor.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Die namen lijken me ook wat logischer idd. Iets zegt me dat Xavi en Klopp niet aan deze klus willen beginnen.
+1/-0

4 maanden geleden
Ten Hag heeft geen Ajax-hart. Hij probeerde zo goed mogelijk te presteren met Ajax en ging op het juiste moment weg. Als hij nu zou terugkeren bij ons, dan staat hij voor een hele lastige taak. Eentje, waarvan ik denk dat hij veel minder energie van zou krijgen dan zijn voorgaande stint bij Ajax. Dus ja, geen verrassing dat hij nee zegt.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson