Transparent
Inloggen
Sluiten

'Almere City denkt aan Hedwiges Maduro'

9 april 2024 21:46 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Almere City denkt aan Hedwiges Maduro"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is Hedwiges Maduro in beeld bij Almere City om na dit seizoen de nieuwe hoofdtrainer te worden. Het is nog onduidelijk of Alex Pastoor hoofdtrainer blijft bij de verrassende promovendus, waardoor de clubleiding zich inmiddels oriënteert op een vervanger en de huidig assistent-trainer van Ajax is een van de namen die op de lijst staat.

Maduro werd afgelopen zomer door Ajax nog juist overgenomen van Almere City, waar hij toen nog zowel assistent-trainer van het eerste elftal als hoofdtrainer van de Onder 21 ploeg was. De oud-middenvelder hoopt komende maand de de UEFA Pro-opleiding af te kunnen ronden, waarna hij als hoofdtrainer aan de slag kan gaan. Maduro kan echter ook bij Ajax blijven als nieuwe hoofdtrainer van Jong Ajax. Ajax lijkt voornemens om Dave Vos door te schuiven naar een rol bij de A-selectie.

Meer op VI.nl
Tags

maduro hedwiges dave jong orienteert pastoor promovendus uefa vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Prima idee, kan hij daar het tactische genie gaan spelen.
+1/-0

2 maanden geleden
Ruilen met Alex Pastoor.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik ga ons tactisch meesterbrein enorm missen. Het was een eer om voor het eerst echt zijn hand te kunnen zien in de wedstrijd bij Brighton waar we 90 minuten keihard verdedigd hebben. Alle ballen het stadion uit, alleen een genie verzint zoiets.
+3/-0

2 maanden geleden
Denk dat deze jongen echt wel potentie heeft maar is op het verkeerde moment, onder de verkeerde omstandigheden bij Ajax terecht gekomen. Daarnaast heeft hij zich laten verleiden uitspraken te doen, die hij wellicht beter voor zichzelf had kunnen houden.
Een afscheid aan het seizoen lijkt me dan ook logisch en waar naar toe, KKD clubje.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Ik vind dat je gelijk hebt ten aanzien van Maduro, zowel wat betreft zijn potentie/kwaliteiten als ook de uitspraken die hij heeft gedaan (had hij inderdaad niet moeten doen). Waar je wat mij betreft geen gelijk in hebt, is het betitelen val Almere City als KKD clubje. Tegen alle verwachtingen in zal Almere City zich, zoals het er nu naar uitziet, gaan handhaven in de Eredivisie. Kijkend naar de beperkte financiële middelen, is dat bijzonder knap. Ik moet toegeven, ik ben als Almeerder niet geheel objectief. Wel grappig dat Maduro als tactisch meesterbrein werd gezien in zijn tijd als Assistent bij Almere en dat men zonder Maduro ook uitstekend weet te presteren. Overigens is Pastoor echt een meer dan prima trainer/manager. Weliswaar niet de juiste man voor Ajax, denk ik, maar die zou bij een club als AZ ook prima kunnen presteren.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Met mijn laatste regel betitel ik Almere City zeker niet als KKD clubje.
Ik geef alleen aan dat ik vermoed dat hij bij een KKD club uit zal komen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Excuus. Ik had 'm anders geïnterpreteerd. Ik denk dat de KKD voor veel beginnende trainers een uitstekende leerschool is. Het is toch wat meer in de luwte en daar kunnen ze mooie ervaring opdoen voordat ze de stap naar de Eredivisie maken.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik weet het niet. Heb me vaak verbaasd over de opstellingen die gemaakt werden met hem als assistent van Steijn of toen hij het zelf mocht doen (met die Griek).
altijd weer een aanvaller als 10 gebruiken waardoor er geen middenveld overbleef. Ik hoop op een nieuwe goede assistent.
+1/-0

2 maanden geleden
Dat verhaal over die fysiotherapeute en Maduro blijft wel vaag.
Verder prima dat die gaat, iedereen die betrokken is bij deze zooi moet de tent verlaten
+2/-0

2 maanden geleden
Is er nou echt geen ander nieuws over onze club?
Dit interesseert mij niks.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Gezien de laatste twee seizoenen is dit zo'n beetje het meest positief mogelijke nieuws, ander nieuws kan alleen maar erger zijn.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Daar zit wat in!
+1/-0

2 maanden geleden
Niet vergeten die zes ton terug te vragen die wij voor hem moesten betalen...
+4/-0

2 maanden geleden
Misschien moet Ajax ook eens nadenken over verhuur van trainers indien ze van mening zijn dat er talent in schuilt. Laat hem maar naar Almere vertrekken op verhuur basis en kijk hoe hij daar op eigen benen staat.
Snap het als Almere daar geen zin in heeft, dan 1,2 Mlj vragen en kijken wat ze dan doen.
+2/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli feyenoord footballanalyst forbs hato heitinga henderson hlynsson inverted kaplan kiki kroes mannsverk nice overtal rensch sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks