Transparent
Inloggen
Sluiten

'Graham Potter ziet af van komst naar Ajax'

8 april 2024 12:43 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Graham Potter ziet af van komst naar Ajax"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat Graham Potter een aanbod van Ajax heeft afgewezen. De Engelsman heeft meerdere serieuze gesprekken gevoerd met de clubleiding en werd gezien als een voorname kandidaat om John van 't Schip na dit seizoen te vervangen, maar afgelopen weekend heeft hij Ajax laten weten geen interesse meer te hebben.
Tags

graham potter voorname

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Goed zo, was de verkeerde Potter geweest.
We hebben zijn broer Harry nodig, want er is een hoop tovenarij voor nodig om dit weer op de rails te krijgen.
+15/-0

 
2 maanden geleden
Haha, oke dat is wel een +1 waard. On-topic: ik ben er niet heel erg rouwig om. Potter heeft in de Championship League knappe resultaten behaald, maar in de Premier League was het een stuk minder. Geeft mij het “Maurice Steijn van de Engelse competitie” gevoel. En als hij na meerdere gesprekken afhaakt dan is hij duidelijk niet de man die wij nodig hebben. Graag of niet.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Jij kijkt naar Chelsea, een notoir trainers kerkhof sinds die Boehly er de baas is. Ik kijk naar Brighton waar hij met beperkte middelen goed voetbal wist te spelen in de PL.

Hij schijnt na meerdere gesprekken te zijn afgehaakt omdat de AD waar hij mee sprak er na slechts drie weken alweer uit werd gemieterd. Daarmee bouw je niet echt veel vertrouwen aangezien hij bij Chelsea ook al last had van waanzinnig beleid.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Inmiddels is Ajax ook een trainerskerkhof (Schreuder, Heitinga, Steijn, van ‘t Schip binnen periode van 1,5 jaar). Ik durf ook te stellen dat de crisis bij Ajax ernstiger is dan bij Chelsea. Welke trainer ook komt, ik hoop dat iemand binnen de technische staf onze verdedigers wat kan leren. Want dit seizoen krijgen we in de eredivisie gemiddeld 1,9 doelpunt tegen en zitten we al op het record aantal van 55 tegendoelpunten binnen 1 seizoen.
+4/-0

reactie verwijderd

2 maanden geleden
Dit doet me aan een The Office (US) scene denken:

"Robert California took one look and left."
+3/-0

2 maanden geleden
Die heeft de wedstrijd gezien.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik zou gewoon voor Frank de Boer gaan. Was niet het mooiste voetbal maar wist met selecties die veel minder waren dan onder Ten Hag gewoon resultaat te halen.
Laten we nu zo'n selectie hebben en resultaat nodig hebben.
Als Ten Hag terug zou willen komen trek ik mijn voorstel snel in, maar daar geloof ik eerlijk gezegd niet in.
+7/-3

 
2 maanden geleden
Aub niet zeg:

1) Overal mislukt
2) Slaapverwekkend voetbal bij ons, tikkie breed tikkie terug

Wel paar keer kampioen geworden maar dat lag meer aan de zeer slechte concurrentie in die jaren. In de CL zagen we ons werkelijke niveau en kregen we met enorme getallen klop in de eerste ronde (4-0 Barca / Madrid en zelfde tegen Bayern).

Doe mij maar een andere trainer.
+6/-0

 
2 maanden geleden
Misschien kun je gelijk een naam droppen die volgens jou voldoet en die zou willen komen?
+1/-1

 
2 maanden geleden
Op dit moment mag je blij zijn als er überhaupt nog iemand wil komen
+2/-0

 
2 maanden geleden
Eric Ten Hag speelt tegenwoordig bij Manchester een heel ander soort voetbal en bovendien zijn er maar heel weinig trainers die na een terugkeer voor de tweede keer succesvol zijn.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nooit meer Frank de Boer, bijna iedereen die zich er niet goed in verdiept staart zich blind op die kampioenschappen. Alle jaren onder zijn trainerschap vlogen we er in Europa uit in de eerste ronde, vaak kansloos.
+4/-0

2 maanden geleden
Grappig wel om te zien dat er supporters zijn die denken dat we zomaar iedereen aangesteld krijgen. Juist na dit bericht is duidelijk hoe trainers op dit moment tegen Ajax aankijken.

Dat mensen dan veeleisend zijn snap ik niet. Je mag überhaupt blij zijn als er volgend jaar iemand voor de groep staat met enige ervaring.
+3/-0

2 maanden geleden
Er zijn er genoeg die willen, slechter als nu kan het niet gaan.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Daar ben ik benieuwd naar. Benieuwd waarmee ze op de proppen gaan komen dan.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Weet je 't zeker? Hij was werkloos en wilde niet eens.
+2/-0

2 maanden geleden
Frank de Boer, assistenten Bogarde,Kluivert.
Marc bellen voor na zijn schorsing.
+2/-3

2 maanden geleden
Het grootste probleem is dat Ajax bestuurlijk niet meer functioneert. We moeten eerst dat oplossen. Als er stabiliteit is kan er een technisch directeur aangesteld worden. Daarna kunnen we gericht gaan zoeken naar een goede Ajax trainer, die past bij de Ajax cultuur en gaat werken met Ajax jeugd en een enkele echte versterking.
Dure spelers die weinig presteren moeten deze zomer verkocht en plaats maken voor jonge talenten, aangevuld met enkele routiniers voor evenwicht.
Ik verwacht niet dat Ajax volgend jaar grote stappen gaat maken, maar we moeten wel beginnen met de bouw van een nieuw team. Omdat Ajax geen champions league gaat spelen kunnen we geen toppers binnen halen. Laten we het geld dat we hebben gebruiken om onze talenten langer te binden, zodat ze niet te vroeg (voor weinig geld) en onervaren de deur uit lopen. Ik zie veel 'afgedankte' Ajacieden bij andere teams uitblinken en denk soms: die zouden in ons huidige team erg welkom zijn.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.230 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli feyenoord footballanalyst forbs hato heitinga henderson hlynsson inverted kaplan kiki kroes mannsverk nice overtal rensch sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks