Transparent
Inloggen
Sluiten

Taylor: "Hier 6-0 verliezen is gewoon schandalig"

7 april 2024 20:40

Kenneth Taylor had niet veel woorden voor de wedstrijd van vandaag: “Hier 6-0 verliezen is gewoon schandalig. Ik kan er niet veel meer over zeggen. We kregen na een half uur de 1-0 tegen en binnen 5 minuten de 2-0 en de 3-0 nog voor de rust. Dan kom je in de rust bij elkaar en probeer je elkaar op te peppen om in de tweede helft nog wat te laten zien. Dan is het in de 55e minuut alweer raak en dan zie je dat iedereen inzakt.”

Taylor had dit seizoen zelf een mindere fase en leek die boven te komen, maar heeft nu wel last dat het als team zo moeilijk gaat. De middenvelder hierover: “Elke keer is het een paar wedstrijden winnen en dan zakt het weer naar -5. We hebben spelers met heel veel kwaliteiten en zo’n wedstrijd als vandaag mag niet. De trainer probeert ons op te peppen, maar we hebben het niet laten zien.”
Discussieer mee op de forums


Tags

taylor peppen inzakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli feyenoord footballanalyst forbs hato heitinga henderson hlynsson inverted kaplan kiki kroes mannsverk nice overtal rensch sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks