Transparent
Inloggen
Sluiten

Van 't Schip: "Dit was meer dan beschamend"

7 april 2024 16:56

Trainer John van 't Schip noemde de prestatie van zijn ploeg gewoon slecht: "Het was niet eens teleurstellend. Op alle fronten waren we de mindere. Fysiek, aan de bal, qua intensiteit en eigenlijk vanaf minuut 1. We zijn niet eens in de wedstrijd geweest en dat is een klap die we met zijn allen moeten verwerken. Vandaag zie je dat worden afgetroefd. Bij vier tegengoals maken we persoonlijke fouten. Dat komt ook door de pressie die Feyenoord speelt. De spelers beginnen slecht aan de wedstrijd en vandaag was een opeenstapeling van fouten. In de rust wilde ik het resetten, maar heel snel heb je er al weer 3 tegen. In de rust hebben we afgesproken dat we moesten gaan voetballen. Het was mannen tegen jongens vandaag, tegen pupillen."

In de rust ging onder andere Gaaei naar de kant en leek Ajax weer te switchen van het systeem. Dat lag volgens de trainer niet aan het feit dat Gaaei niet kan spelen in een rechtsback in een verdediging met 4 man: "We moesten gewoon wat anders. We stonden 3-0 achter en wilden Akpom en Branco inbrengen. We hebben het op die manier opgelost. Dit was meer dan beschamend. Allemaal, staf en spelers."
Tags

gaaei akpom branco feyenoord fronten intensiteit pressie pupillen resetten tegengoals

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.230 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli feyenoord footballanalyst forbs hato heitinga henderson hlynsson inverted kaplan kiki kroes mannsverk nice overtal rensch sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks