Transparent
Inloggen
Sluiten

John van 't Schip: 'Vertrouwen dat wij kunnen verrassen'

6 april 2024 09:42

Op de persconferentie na het gelijke spel tegen Go Ahead Eagles gaf John van 't Schip aan vertrouwen te hebben in een goed resultaat zondag. "Het is een Klassieker, een aparte wedstrijd. Feyenoord speelt ook thuis, maar dat zegt niet alles", aldus Van 't Schip, opgetekend door het Algemeen Dagblad. "Natuurlijk zijn ze ook verder dan wij. Aan ons de uitdaging om dat gevecht ook aan te gaan. En ik denk dat wij ten opzichte van de thuiswedstrijd gegroeid zijn."

Van 't Schip ging verder: "Als je kan spelen zoals vandaag in de eerste helft, tegen Utrecht, tegen Aston Villa thuis, wat gewoon goede wedstrijden waren van ons, dan heb ik er vertrouwen in dat het geen pak rammel wordt, dat we tegenstand kunnen geven en voor een verrassing kunnen zorgen."
Tags

eagles feyenoord klassieker rammel utrecht villa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag haller henderson jong kiki klaiber koeman kroes labyad malen mannsverk marin oranje reijnders rosario schouten sevic simons speelstijl tahirovic taylor vos weghorst zirkzee