Transparent
Inloggen
Sluiten

Taylor: "Wij geven nooit op en blijven ons best doen"

4 april 2024 23:43

Kenneth Taylor speelt de laatste tijd als een soort wingback, al geeft de van oorsprong middenvelder aan dat het ook weer niet heel anders is: "Het is wel iets anders. Maar daarvoor speelde ik als linker "10" en in die positie kom ik nu ook vaak weer uit. Alleen verdedigend is het wat anders. Ik vind de positie ok en ik doe alles om het team te helpen. Op elke positie waar ik sta geef ik honderd procent. Als de tegenstander de bal heeft sta ik wat lager dan normaal. Maar als ik op 6 of 8 sta hoort verdedigen er ook bij."

Bij de 1-0 was Taylor blij voor Gaaei: "Het was echt een wereldgoal. Echt leuk voor hem. Ik hoop dat het hem goed doet. Vorig week had hij natuurlijk ook al een assist. Ik probeer iedereen te helpen en ik zou hem sowieso altijd steunen. Zelf kijk ik er niet zo naar en ik doe ook gewoon mijn ding."

Van de gelijkmaker baalde Taylor, maar hij voelde wel dat Go Ahead dichterbij kwam: "Heel eerlijk gezegd voelde je de 1-1 wel aankomen. Zij gingen een tegen een spelen. Het is dan vaak zo in de 90e minuut. AZ had verloren en dan is het extra lekker als je wint en je komt op 5 punten. Wij geven nooit op en blijven ons best doen. De hoop is niet weg."




Discussieer mee op de forums


Tags

taylor baalde dichterbij gaaei oorsprong wereldgoal wingback

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos